Tuesday, February 26, 2008

syytt... rahsia ni....

haaa... saya dah tahu jantina nya... =)
nak tahu jugak ke?
tunggu laa sampai masanya....
=P

minggu ni sgt demotivate nk keja... tatau dehh kenapa... mcm dah penat sgt jek.. kalau kol candidate pun nak ckp banyak2 mcm semput je tau... huhuu.. sungguh tak produktif...
berat aku naik lagi 3kg.... aiyakk... setiap bulan naik 3kg nih... bb pun makin besar ...
terus tanam kan semangat nak diet lepas pantang ni... ade lagi lebih kurang 3 bulan jeek..mahu lagi 9kg naik...hahaaa.. gile arh.. gumokkk nya saya skang....
xpe..lepas pantang.. kuatkan azam untuk menahan diri dr makan2... kene posa ganti sebulan lagi tuu... (ishh.. boleh ke aku nak menguruskan diri aku seperti sedia kala nih.)

* time aku tgh update ni.. terasa begerak2 perut aku...hehee... * buashhhhhnya bb nih.....

Friday, February 22, 2008

rush update!!

2 minggu ni aku ashik ke Jusco jek...
weekend je gi jusco.. x weekend pun gi Jusco.. sbbnya..
1. umah aku dekat ngn jusco equine
2. jusco tgh ade baby fair
3. mmg skang masa yg sesuai nk shopping brg2 bb...

di tambah plak aku dah dapat list brg2 baby... tu yg aku lagi excited dan teruja...rasa macam dah beli sumee yg dlm list tu...hehee... tinggal pun yang besar besar jek..

esok ade checkup baby... dh 24 minggu neh.. peyut dh mmg besar... ade lagi 3 bln akan aku lalui..taatauu nk kate bb boy or bb gurl.. tp naluri aku kata bb boy... sbbnya aku berat kpd bnda2 kelakian... skang nk begerak pn susah.. kalau dah duduk nk bangun balik.. kena ada "crane" tlg angkat... sapa lagi nk jadi crane aku..hehee... apa pun.. bila bb begerak rasa macam2... =)

Friday, February 15, 2008

lamenye x update?

lama nye rasa x mengupdate blog ini...



macam nak tutup terus pun ade... =D



tapi sayang le plak .... dari tutup terus baik biarkan tak ber update.. =P
ehh.. birthday saya punye story pun x di update??
tapi.. xde pun meriah sangat besday saye tahun ni..(maybe dah terase pertambahan umur yang ketara)... nak-nak pulak dah pegnen skang ni.. lagi la terase petambahan umur.. huhuuu...
sebabkan 1 feb tu saye cuti (hari wilayah persekutuan)...dan enchik ibbi saya bertugas (selangor)... makanya tak de ape2 peristiwa yang beshh tejadi...

keesokkannye aje pegi makan2... (makan lagi.. sbb tu aku makin gemuk... baby pun makin beshar dahh...)



==========================



besday kali ni banyak kali makan kek... 1st makan kek ngn kak lang n amey kat midvalley...pas tu esok nye makan kek lagi kat SR kat Alamanda... pas tu makan-makan ngn opish mate beramai-ramai di Decanter, TTDI.. ade kek jugak kat situ...

semalam... V day..mmg le aku xpenah celebrate pun.. n mmg aku xsuke pun sambut2 Vday ni...
tp smlm balik keja... aku tgk ade kotak A4 indah kiat atas meja makan?
aikk?? nape sepah2 atas meja makan lak nih.. sekali aku bukak.. ade bunge.. ishh.jiwang le jugak laki aku ni.. =P .. nyway tenkiyuuu so much to my ibbi ....

tu je lah.. :D ...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails