Thursday, June 12, 2008

Aira Irdina - version 1

salam....
lama xmenjengah ke dunia internet nih...

al-kisahnya saya selamat melahirkan baby girl pada 7 May 2008 yang lalu pada jam 1.50 tengahari... kisahnya bermula pada malam itu kira-kira jam 8.30mlm... (tengah tengok buletin utama).. pendekkan cite dah mula ada tanda-tanda tapi blum kritikal lagi.. dan sempat lagi tunggu sampai cerita sindarella tu abih baru pegi ke spital... sesampai di spital dh kena admit.. kata nya.. mmg itu dh tanda nak beranak lerrrrrr..... maka jam 11.30pm telah di masukkan ke wad... semalaman dan sepagian hingga ke jam 8am.. sakitnye terasa.. air pun dh keluar.. tp laluan untuk baby baru je 2.5cm.. maka... Dr. bertanggungjawab bg masa lagi sehingga jam 12 tengahari... sbb masa tu baby dh tak sabar2 nk keluar.... dan dipendekkan citer... untuk keselamatan baby aku di operate pada jam 1.20pm.... maka.. lahirlah seorang bayi perempuan seberat 2.95kg...



haa.. kat mana nih???
sama x muka kami??

"cebek" .. nak nangiss

senyum plak.... heee... =)

"micaiii" ..........


Aira - day 1


beshnya tidooo....



to be continue...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails