Wednesday, February 04, 2009

.....

uhh..tingin bebenor aku nak update blog nih...
tapi semenjak dua menjak nih bz la plak..
kut kan economy slow down.. job order pun slow.. alih2 tebalik la plak..
A. ai. jee benafas kembali... Alhamdulillah....
sekali dapat requirements alahai.. tak tdo malam aku...
dah le call center ANZ tu ade lagi 5 post..tambah ngan soft eng. tambah lagi system analyst.. mak aiii peninnn aku....
but at this time aku rase ramai yang takut nak move job.. dr experience aku lately duk meng-interview orang nih pun ramai gak yang dah kena retrenched!! dan ramai lagi org dok demand gaji.. hehh... kalau dah kena retrenched tu jangan la duk demand sangat..paling2 koman employer akan offer same salary ... amek je la kan dari xde keje..
ok, stop pasai keja...

celebrate besday? sangat biasa.. dan sederhana.. matan kek sorang sepotong jek ngn enche dmint.. n having "special dinner" namapun special dinner.. mmg special tau korang.. sampai aku tak boleh nak becerita la... kkekekee.. only me n my hubby knew it!!! =P
adiah besday ??! dah melaram dah pun... =D

n buat petama kali aku bawak Aira jalan2 without her daddy... daddy kan keja senin lepas tatkala KL plak cuti so as planned before aku melawat ex-colleague nunn di cyber...

Aira sangat la baik moodnya.. ngan sume orang dia nak bedukung... good girl sayang, nnt mama leh bawak Aira jenjalan lagi..cool baby!!! =) layang gambar laa..




err.. kak nani, adakah akak tak larat dukung Aira time neh?? macam nak tejatuh jek gayanya tuu?

6 comments:

Salina Inzaghi said...

tgn kebas time tu...so letak tas peha..alih2 dia sibuk nk tengok kak sofea yg gansgter (tol ke ejaan?) kekeke

Aku Bukan Bidadari said...

ekekek comey nyer aira... tiara x berani lagik bw ayra sengsorang..pi klinik pun ajak tok mama teman..

eiNa said...

kak nani: padan ler.. kut dah xlarat nak dukung time tuh.. sufiya ketua ganster.. hehe

tiara: tu percubaan pertama bawak Aira jenjalan sorang2.. nasib mood dia baik.. kalau x gelabah jugak saya..

mummy_adam said...

makin besar makin comey lah aira nie.. sya xberani gak lagi nak bawak adam jengjalan sorang jer.. adam nie kalau dok dlm car seat pun xleh diam.. takut.. takut.. mesti kena bwk bodyguard utk adam..:)

Magnificent Moments of Life said...

Aira memang best dan sporting. Tak takut org, tak ngamuk. Lenkali kita kuar lagi eh eina. Next outing kita planning makan seafood kat bagan lalang.

eiNa said...

mummy adam: tu bukan drive sendirik.. kalau drive sendirik mmg tak mampu, Aira pun xsuka duk dlm car seat.. kwn saya dtg jemput and ramai entertain dia masa tu.. =)

Linda: Insyaallah.. seafood?? i like!!!! =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails