Saturday, March 07, 2009

...10...

she's @ 10months...



-pandai main tepuk amai-amai.. mama start nyanyi jek tangan dia laju je tepuk..
-pandai bye bye kat orang.. bila say bye bye.. ligat jek tangan nak bye2...
-malam2 nak tdo mesti main combat2 ngn daddy.. daddy buat tembak2 dia..dia pun landing ikut suka saja...
- baru belajar bediri sndiri.. ketaq lutut gagahh nak bediri..
- suka makan bubur nasi yg mama masak (letak carrot ngn kentang je pun dh cukup suka)..
- gigi belum tumbuh.. mcm mana nih?
- berat?? lama dh tak timbang.. tp xbyk perubahan kot..
- pantang kena tinggal sengsorang.. mula la bising..merangkak smpai dapur.. cengeng betul..
- suka buat muka gerammmm... sambil ketaq2 kepala dia..
- xmau pakai stokin dah.. kalau malam2 buh stokin kat dia, nnt dia cabut sendiri...



sedar tak sedar, Aira dah pun 10 bulan, kejap sajaa kan?! dah nak setahun.. mama duk pk pk lagi nih.. nak buat birthday Aira nnt cemana, sure buat punya..cuma besar ke kecik ke begantung pada budget.. paling2 panggil adik beradik je..kak long, kak lang.. amir dah...ade rezeki lebih leh panggil ramai sket.. tp tengok la cam ne kan, 2 bulan lagi lambat lagi tu..tapi memang nak buat jugak besday Aira.. =D

4 comments:

azzamoro said...

Nanti Ayra buat birthday party jgn lupe jemput Airyll eh. Airyll nak makan kek & main dengan belon. Hehe

Aku Bukan Bidadari said...

cepatnya aira... esok AYRA baru 8 bulan.. hi hi hi .. buat mesti buat bday tau..sbb 1st blast bday tu :D

-yani- said...

tulah cepat betui ms berlalu dh 10 bulan, mcm masih baru je lagi terbayang2 hang tak leh telan air liur.. dok kemam gula2 jek dlm mulut.. :)

eiNa said...

Ayrill: mama kta cakap kalau nak dtg kena bawak adiah tau..baru leh makan kek ngan main belon..

Ayra: awak pun dah 8 bulan.. kt dah 10bulan..lg 2bulan setahun!! yeyay...

yani: hehee.. masa begitu mencemburui kita..cewahh.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails