Wednesday, April 01, 2009

...eRRrr...

mAPRIL fool? korang celebrate ke April fool nih?
aku ingat zaman zaman sekolah memang aku buat naya kat orang.. (nakal sebenarnya aku nih...) nampak jaa diam diam ubi... tapi skang dah tak dah..dah matured laaa kengkonon kan...

err pertama.. lately aku selalu berasa bosan...
bosan nak datang keja..
bosan.. bosan nak buat keja..
risau gak bila dah start bosan ngan keja nih..
cemana nak motivate kan diri balik nih!!!

err ke dua... tingin gak nak tukar lay out blog nih.. tgk blog kengkawan bloggers lain best jek layout derang.. azza pun nak tukar layout dia..
err ke tiga.... muka Aira sama ke ngan muka daddy? Aira ikut mama ke ikut daddy ekk?! ke ikut muka dia sendiri sendiri.. hehee...


6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ikut mama kot sebab pp abah tak tembam mcm aira..aduss..geramnya mata tu :D

Salina Inzaghi said...

ikut muka eina ler byk..cuma nyer bentuk muka dia bulat, bukan bujur mcm eina

eiNa said...

elismie: yeayy..ikut mama!!

kak nani: yeayy lagi!!! aira ikut muka mama.. :D

Daddy Aira Irdina said...

...helleh, ikut mama konon...

...kalau nak ubah templete blog ubah la tp, test dulu dan dapat approval dulu...

...jgn bosan gheja, nanti kena marah mcm ni, HARP!!...

azzamoro said...

kak ina.. jom kite tukar template blog.. sempena buulan april ni

eiNa said...

daddy.. dah tambah template jek.. ok dak?

azza: kak ina edit sket2 jek..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails