Wednesday, June 03, 2009

...Aira dan fobia...


ni masa saya 5 bulan.. bam bam kan saye? mama saya winduu sangat time saya bam bam cenggini..pp saya slalu jadi mangsa gomolan.........tu kaki tu siap buat flying kick tuh.. skang saya dh slim.. mama cakap saya slim supaya cepat leh jalan.. tak berat buntot tp saya baru leh bediri tegak aje..xberani nak menapak lagi..hee... saya ni takut jatuh..skang pun saya cam fobia ngan orang2 yang saya tak kenal..suma orang jahat..suka buat saya..sakitkan saya..cubit saya... oh yaa.. mama mesti tak cita lagi kat kawan2 saya kan? maklumlaa mama bzzz...
actually sblum saya masuk sepital tu.. saya kena CUBITT sekali lagi kat nursey tau!!! huhh... sampai lebam pp saya tau... mama amik gambar dlm hp tapi mama tak dpt transfer dlm pc..mama sound jek umi taska tuh.. derang kata mane ade cubit... bla bla.. pastu skang mama dah tak antar kat taska tu lagi dah... mama memang dah band n benci gilaaa kat taska tu...lalu depan taska tu pun tak mau.. saya pun xsuka ngan pengasuh2 taska tu..every 3bulan tukar pengasuuh..saya baru sesuaikan diri ngan pengasuh baru pastu dahh kena tukar orang lain.. pening saya.. sbb tu saya fobia ngan orang yang saya tak kenal.. saya rasa mereka suma suka sakitkan saya... saya percayakan mama ngan daddy saya saje... hurmm kesian saye kan?!!
saya nak happy happy macam kawan2 jugak.. x takut dengan orang...
cemana ekk nak buat bagi saya tak fobia ngan orang??

9 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

takper aira..take ur time..
Ayra pun demam nih..bru nk naik badan nnti susut balik..org kata demam nk pandai..
insyallah..susah2 dulu nnti kita happy kemudian..

Salina Inzaghi said...

tp kan Aira kwn ngan geng2 mama kat E gak? hehehe

Salina Inzaghi said...

tp kan Aira kwn ngan geng2 mama kat E gak? hehehe

Jiey^Mien said...

siyan aira.. mentang la pipi gebus.. jadi mangsa cubitan plak

eiNa said...

tiara: cepat2 sembuh Ayra... nnt kta leh main sesama..

kak nani: a ah.. Aira kwn ngan geng2 E mama saje.. ngan org lain aira tkt..geng E mama aira xtakut..

Jiey: tu la kan...chian baby Aira..

Mrs.R @ Emi said...

siannya aira...
emily pon dh dok neseri skang ni..
mintak2 cikgu2 die ok la hendaknya..amin

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

cian aira..nanti antie yana bagi present ok..

Magnificent Moments of Life said...

takpelah aira, nanti lelama aira ok ye sayang...

eiNa said...

emi: emily pun dad duk nursery eik.. insyallah cikgu2 dia baik.. amin...

yanadzul: macihhh aunty yana.. :)

linda: ha ahh.. mesti ok punya aunty linda.. :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails