Thursday, July 23, 2009

..kasut ..

Aira dh pandai bejalan... maka.. kasut yang ada sekarang x berapa sesuai...
ada lubang didepannya... kekadang nampak cam kepala kekura keluar..
kaki aira ikut pakej mama dia.. :P
so, aku plan weekend ni nak mencari kasut yang comel dan sesuai utk bejalan2 di petang hari...bemain di playground dan besiar2..
croc? xmampu le aku..kalau croc giant bleh laa tp nya croc giant dobok sangat..kekeee...
tingin nak beli shoe online tp mcm x konpiden jek...ke ada sesapa penah experience beli kasut online? bleh share....

10 comments:

azzamoro said...

kak ina, kasut yg kite bg masa besday aira besar lg ker? ker dah buleh pakai?

Elyn said...

saiz apa kaki aira?? wafiq kaki saiz 7. gabak kan??? hihih

eiNa said...

azza: blum muat.. longgar lagik..tu yang kena cari kasut lagi..

elyn: aira pakai saiz 3 lagi... huhuu kaki tecik
wafiq dh saiz 7? perh.. :P

DYLA said...

sama la kite eina.. nak carik kasut utk inas weekend ni...

kalau bli online ragu la saiz dia. baik bwk je dorang test skali.

FIESYAH said...

klu syah x mau beli yg online, takut dlm gambo lawe p luar x lawa...tu satu...nmpk mcm muat kat baby p bile pki tkt x muat...kalo longgar x pe ar leh simpan...

eiNa said...

dyla: betui jugak eik.. beli online kasut tak xbest..baik suh dia test sndiri kan..

fiesyah: betui2.. kasut baik beli bleh try..baru puas hati eih..

Magnificent Moments of Life said...

EINA, crocs cute and nice. tapi saya tak sure ada tak size kecik tapi mesti ada kot...

happy shopping

izhannasaiful09 said...

Eina, syokkan anak dh pandai jln..pasal kasut saya rasa better bli yg mana selesa dgn si kecik..saya bli crocs dobot yg RM10tu jer for Hanna..sesuai sgt sbb kaki dia mmg ala2 dobot gitu..bli kasut comel2 mcm Mothercare tu payah nk masukk..hu huu sayang sgt..at last terdampar gitu jer(simpan utk adik le plak kot) :)

beli online payah sket kot..lain la kalau dh tau size betul2 ngam..

daaa..

~izza/ibu Hanna~
Putrajaya

eiNa said...

thnx linda.. happy shoppingjek gaji blum masuk...

izza: i pun bajet nak bli crocs yg mcm hanna ada gmbo mickey tu kan.. hurmm.. :D

mummy_adam said...

hahahaa.. adam pun dah beli croc tipu.. cun ajerkkk.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails