Monday, August 17, 2009

..doakan...

salam...
korang tolong doakan AIRA sihat sepenuhnya ok!!

aira CIRIT BIRIT dh seminggu - semalam dan hari ni Alhamdulillah dah tak cirit
aira DEMAM dh 4 hari - demam on dan off.. (doc kata demam aira disebabkan keracunan makanan...
dah pegi hospital 2 kali..dah amik darah.. Alhamdulillah.. clear dr benda H itu.. tpi hati saya tetap risau dan gusar..dan gundah gulana.. hati ibu mana yang tak risau di kala ini..


... "YA ALLAH YA TUHANKU..KAU JAUHKAN LAH SEGALA PENYAKIT BERJANGKIT DARI ANAKKU..DAN KAMI SEKELUARGA... AMIN..."


ps:xde mood celeb anniversary dah.. cuma beharap Aira cepat sembuh dr demam ..

8 comments:

mazrah said...

eina, anak2 sedara kite pun cirit n muntah2.one of them sampai kena admit hospital. in fact, kite pun kena jugak cirits n muntah2 last week...n parents kite pun kena jugak..

tapi semua dah sihat dah, alhamdulillah..

hopefully aira cepat sihat n main2 macam biasa. Amin..

azzamoro said...

hope aira cpt sihat. airyll pun skarang demam on off.. risau kite..

BabyIbu said...

Insyaallah Aira cepat baik..Ammar doakan Aira..Aminnn...

Last week Mukhlis pun keracunan makanan..dr kata bnyakkan minum air..insyaallah cepat baik..

DYLA said...

moga aira cpt sihat.

inas pun agak cranky 2-3hari ni, harap2 takde pe la anak2 kita dilindungi hendaknya.

Magnificent Moments of Life said...

OH NO...kesian Aira.

Semoga aira sembuh cepat ok. hugs

mummy_adam said...

get well soon yea dear.. kita sama2 doa semoga aira cepat sembuh :)

eiNa said...

Alhamdulillah......

Aira saya sudah sihat.. :D

thanx all for doa dan wishes...

e_nazz said...

salam...rajin2 singgahla ke sini ye...http://mysweetkerongsang.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails