Monday, September 14, 2009

...bebuka posa ngan kengkawan x-utm..

entry yang dah basi...
ahad lepas .. ktorang wat pot luck makan2 bebuka posa...
lokasi: umah saya kt PUJ 7, Taman Puncak Jalil...
menu: macam2... dh nama potluck masing2 bawak makanan.. best2....
me: spagetti (senang dan favorite daddy...)
azza: laksa johor..(siap bg resepi nih ar... practise make perfect, xpe azza nnt open house buat lagi sure jadi sbb leh rasa)..
Rin: sate dan kek
Yana: roti jala n nasi beriani
Yanie: nasi kerabu , tembikai
Rumie: puding

punya banyak makanan .. kitorang bebuka smpai ke pukul 9 lebih.. lepak je lepas tu..smbil borak2.. plan pecutian dan bekongsi rahsia slps beranak dgn yanie&rumie.... hehee.. enjoy la korang skarang.. :P
pas bebuka.. solat maghrib gilir2.. memandangkan masing2 dah ada "handbag" maka tepaksa gilir sbb nak bejemaah nnt sapa nk tgk bebudak plak kan..
dan sikecik 3 orang yg aktif main satu umah...
Iman je baik.. tdo je..nsb baik ada buai aira..
layan pic plak..

makanan yg macam2.. ni snap skit2 je..

Aira nak makan sendiri.. tak nak orang suap lgsg..
us:
aira pinjam beskal Airyll..airyll main keta Aira.. bgs derang ni kecik2 share menan...sharing is caring..
Airyll yang tough..tegap betul badan dia..
Ammar yang pandai posing...



last mlm nk tdo..Aira betukar uniform.. daa... jumpe lagi ~~

ps: tak sbar nak balik kampung nih... hurmm...






3 comments:

azzamoro said...

kite nampak gemuk ah dalam nehhhh...huhu

Diyana Zulkifli said...

k ina ry sp ka?donut kejap je kat jitra,ry ke 3 blk sabah.

eiNa said...

azza: ye ke? sama je nmpk.... tp ayrill bab..suka tgk pp kembung dia..

donat: a ah..tetiap thn kami di SP.. :) kejap je la kt jitra eih..k.eina maybe trun as/jitra rya ke 6..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails