Thursday, September 24, 2009

..hari raya kami...

masih di SP.. huhu... cuti raya kali nih sakan.. seminggu lebih...
dah tu smpai tatau nak p mana dah..
lepak d umah dan jalan2 raya di pasaraya...
jangan tak tau.. SP dah maju woo... dah ada 2 Te$co.. village mall pun dah bukak..
petang ni plan nak p CS.. tempat wajib bila balik SP...



cite pasal Raya...

Raya pertama di umah Taman Orked.. sg layaq... maklum la kami dedua orang Sp... even balik Sp pun tetap nak berebut umah sapa dulu... memandangkan dah 2 thn beturut2 di Taman Keladi.. maka tahun ni aku beraya di Taman Orked plak.. tapi malang tak berbau.. insiden menyedihkan belaku di Taman Orked.. hilang mood raya semua orang... =(

apa nak buat.. benda dah jadi... tapi raya tetap raya... kami tetap beraya walaupun ada perkara tak diingini tejadi...

petang smpai Taman Keladi.. beraya di Taman Keladi plak...

smpai ke raya ke -4.. masid di Taman Keladi.. tapi everyday p Taman Orked jugak.. =)


gmbar raya tak banyak sbb MOOD RAYA sudah ilang... hurmmm... (rasa mcm tak raya pun ada.. ) aa yg ada just snap untuk kenangan.. tak besungguh2 begambar...

ok.. layannn gambar sekeping dua di raya pertama kami...


mama ngan Aira...



daddy ngan Aira...




haihhh.... terasa nak melaram baju raya dan bersedondon lagi sekali untuk begambar.. bleh gitu?!!!



Raya 09... vs Raya 08...



ps: masih di SP.... nak beraya mana lagi arr? macam nak picnic di Bukit Hijau plak.. :P







6 comments:

Elyn said...

wow berungu tahun ni!!

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

meh dtg a.s!!! km x sempat jumpa k.chik..huhuhu

Magnificent Moments of Life said...

slamat hari eina....

Jiey^Mien said...

kalo bertambah anak mesti lagi cun berwarna tema kan? coz lagi ramai, lagi sedondon..
=)

gossip guy said...

err, malang tak berbau apa yg terjadi tu? suspen pulak nak tahu cerita...

eiNa said...

sape lak gossip guy tuh?!..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails