Tuesday, November 17, 2009

bunga-bunga..

suke suki tengok pics nih..
penuh wana-wani


main tutt cakk di sebalik bunga (apakah?) tatau nama.

ni best kan?! iskh mata saya plak nak tutup..tak foto gedik langsung laa!

ni kat Cameron ri tuu...ramai orang cakap muka Aira sama macam muka saya?!
hehheh padanlaaa dia xmau berenggang ngan saya
saya xdak mood nak mengupdate, still selsema.. mata nih berat jek, baru pas makan ubat sesema,tdo sejuk2 ni memang best ni!


ps to Wan Aira di SP: print la gambar ni jugak wann!!!

4 comments:

Elyn said...

minah bunga ye??? haah la eina nmpk serupa pulak!!

Jiey^Mien said...

makin besa neh makan sama plak..
=)

eiNa said...

Elyn: hiks..bunga2 cinta..

Jiey Mien: sikit hari lagi dh anak dara lagi sama..

Pena Menari Mengikut Hati said...

nice pics Eina....
Aira cute mcm mama dia lah :p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails