Thursday, December 31, 2009

2009 vs 2010

cheehh..recap2 plak.. mcm ala-ala appraisal la pulak..apa yang saya dah achieve..

1. Career
Alhamdulillah kerja saya OK , wlupun mula2 agak suspen gak tp bejaya menempuh halangan dan dugaan....
so di tahun 2010 nih saya nak career growth n higher salary...bukan tamak tapi untuk kestabilan dan keutuhan ekonomi rumah tangga!! chewahh... InsyaAllah kalau rezeki saya ada tgh Jan nnt saya dpt tahu result interview kt cyber tuh.. ;) doakan saya kengkawan...


2. Family
ohooo..ini saya masih dlm planning.. bukan dlm tahun 2010 untuk menambah bilangan ahli keluarga kecik saya yek.. saya nk main puas2 dengan Aira dlu ..makin besar dia sekarang makin banyak ragam.. tak terlayan kekadang tuh.. dan dengan masalah back pain saya skrg so saya dinasihatkan supaya tak pregant untuk masa tedekat nih..


3. Rumah
dlm thn 2009 sya pindah dr PUJ 2 ke PUJ 7.. actually umah PUJ 7 nih lagi best.. n saya teringin la plak nak beli umah skrg nih..err..agak2 tuan umah Dato' Yahya tu mau juai ke umah tu..ekekee..
so.. saya dgn berazamnya nak kumpul duit utk beli umah.. insyaallah murah rezeki kami nak beli umah sendiri jugak.. =)


4. Holiday

2009 holiday sket2 jek.. pi PD ngn Cameron je pung... saya sebenarnya tak kisah sangat.. wlupun sesekali perlu berholiday..tpi holiday kat memana tak menjadi persoalan..

ps:senang kan daddy, mama tak kisah pun.. tpi kalau daddy dpt duit komisyen daddy tuh bleh la bwk mama ngan Aira pi Langkawi pun jadik ler... :P


5. Saving

ni pun sama.. 2009 hampehh saving sat guna balik pas tuh.. aiyoo.. so harap 2010 saya bleh saving tanpa guna semula... :p

last but not least.. saya doakan semua family saya, mak..abah..k.long, k.ngah, k.lang dan amir sentiasa sihat sejahtera dan murah rezeki.. aminnn...


to all friends.. happy new year!!! =)

11 comments:

SiTi said...

SaLaM...kAk

NaK tNyA LaAa aKk ADA BAcK PaIn YeR..sInCe BiLe..?

sbAb SiTi PuN Ada bAcK pAiN JuGaK...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku pun nak beli rumah jugak!!

nway,
selamat tahun baru!
semoga tahun 2010 lebih indah !

eiNa said...

siti: since sekolah..pas jatuh moto/jatuh tangga.. tp semenjak dua menjak nih lagi teruk plak.. tu yg risou tuh


elis: yaa..chaiyokk2.. marilah menabung!! :D

5577 said...

salam eina.. :)
HAPPY NEW YEAR!
sorry sgt xbls email eina.. dh tenggelam didlm timbunan emails.. adoi..
anyways glad u like ur header dear..!

take care..

Farah said...

happy new year!!

SiTi said...

AkK aDa bUat FiSiOtErApi x?

eiNa said...

farah5577: no problemoo..nnt2 bleh buatlagi...

farah: thanx..u 2~~

siti: huhuu...soklan cepuemas.. tak penah.. mgu depan baru nk admitted diri sendiri kt hospital..so bru leh buat mende2 tuh sume.. scan/mri/fisio.. ;)

kinna said...

slmt thn br!kalo dpt bb pon syok gak..anak dok dpn mata selama 2bulan..puas ati dpt main ngn zulfa spnjg berpantang nih!

Jiey^Mien said...

selamat tahun baru eina..
moga segala azam tercapai yea..
=)

mummy_adam said...

Happy New Year!!

nanti kalau dpt keje kat cyber, boley lah p lunch sesama ek.. hehehee.. eina interview kat mana? gud luck :)

mzrh said...

eina!!!
happy new year!!!
wishing you all the best thing ya..
xoxox..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails