Wednesday, December 23, 2009

rojak update

salam maal hijrah..
hello krismas..
welcome new year!!!

huhh.. gile rindu dekat blog saya nih..hehee...
sibuk arr lately ni.. slalu sempat gak mencuri masa 20-30minit nak merepek dlm blog or berblog hopp tapi last week mcm sibuk gila.. then minggu neh ada training plak..
pheww.. sesekali pi training mmg best.. klu ikut asal plan training buat kt PD..tp saje je nak jimat kos utk bns kan..hekhekhekk..

Alhamdulillah.. ingat thn ni durian x berbunga.. alih2 durian gedebukkk runtuh!!
mcm nak runtuh plak jantung tgk durian mcm tuh...konon ckp pasai durian betul mana saya makan durian arr.. saya nih allergic ngn bau durian.. :P

hehee.. cantikkk tak header baru saye.. terima kasih buat farah :D... hurmm sye tgk dia buat header kat farah - mama afif cantik.. so saye pun tingin gak.. hihiii.. :P

ermm...nnt saya smbg lagi kay.. nk rush nih!! bye!!!

5 comments:

FIESYAH said...

header baru akak tu wat syah yg eksaitet & teruja....

eiNa said...

fiesyah: hehee.. thanks shah!! :D

This is .... said...

bile baca title entry "rojak update" terus teringatkan rojak buah yang diidam.. :P

lily lotus said...

rezeki hujung tahun tu :)..eh InsyaAllah bulan 2 nanti lily stay kat rumah lorong depan awak tu..bolehlah i see u..u see i..hehe

eiNa said...

Lily:umah yg mana eh? 7/15 jugak ke or yg line depan tu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails