Tuesday, January 26, 2010

tak jadi..

salam takziah...(untuk semua yang baru kehilangan..) temasuk nenek dmint yang baru meninggal last Saturday pukul 9.45pagi...

pagi sabtu..dalam pkul 11 lebih.. aku duk besiap nak bwk Aira pi Jusco Equine..tetiba ayah Dmint call, kebetulan Dmint plak pi keja (ada hal ) tetinggal hp dia kat umah..sbb tgk ayah yg call aku angkat la..kalau budak2 pejabat dia sure aku xlayan dah.
Then ayah ckp nenek meninggal.. cemana nk contact Dmint?
handphone dia ada kt umah.
call opis xdak org angkat..
dekat 2jam gak baru aku dpt contact dia..tu pun aku baru terpikir nak email outlook dia.
Dlm sengah jam dia pun smpai umah...(tp dia ckp dia xdak kat opis pun)..
cuma secara kebetulan dia balik sbb dh tensen dgn boss dia..

sementara tunggu dia tu aku dh pun pack baju..ngam2 dia balik dlm kul 1 lebih tuh terus kami cabut ke SP...

abiss..plan aku seperti entry sblm ni tak jadi.. mandi kolam ka..besday party ka..satu pun xpi..
kebetulan plak sabtu tuh besday si Haras yg bibik tuh ngasuh sekali dengan besday Akeem ank kawan aku yg dh lama xjumpa..

tu la kan..kita hanya merancang.. Allah s.w.t yang menentukan...

6 comments:

lin muhamad said...

al-fatihah utk arwah nenek husband eina..

#Breath-Holding Spells

mzrh said...

eina... takziah untuk dmin & eina & family...

Farah said...

salam takziah dari kami.

Diyana Zulkifli said...

salam takziah kak ina..

alyyani said...

taksiah...kadang tu la, ade je benda yg tak rancang tu dtg. contohnye kematian..

eiNa said...

thanks to all.. =)

ps: syoknye bleh balik SP tanpa di rancang..kekekeee..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails