Tuesday, February 02, 2010

celebrate kat mane...

terasa hari ini hari isnin... :P.. maklum ler smlm cutii...
nak update pasal celebrate besday gurl yang dah tak berapa nak muda dah..tapi pics nye di umah.. malam ni saya rajin2 kan diri update ye..


mlsnye nak keje ari nih....  nk bukak job.striit lahh.. nk cek keje kosong plak.!! ahakss bukan laa.. hari2 keje aku mmg bukak job.strit tgk resume orang saje, adeh dah terasa burink plak.kekadang kalau boring sesangat aku jadi jahat sket.. cari resume kengkawan ..hahaaha.. sesape aktif job.striit.. awas!! saya sedang perhatikan kamu.. muahahaa gelak jahat nehh..




ps: Aira skang dah pandai nyanyi ABC.. ikut intonasi tuh tak tahan tu. A..B..Shi.. Di.. E.. F tau tau sebut.. lompat  I.....pastu lompat O.. pastu abih..
time nak nyanyi itsy bitsy spider..jari dah stand by nak buat spider panjat.. klu time tu aku nyanyi I love u.. Barney (saje buat2 tak paham dia suh nyanyi apa..) dia tampar muke aku..sampai aku nyanyi lagu itsy bitsy spider..


pss: internet skang berebut ngan dia jugak sibuk nk tgk youtube Barney.. huwaaa!~~

7 comments:

NeEsA said...

eh hakeem pon suka sgt dgn barney tu...dia nyanyi i love u = a lo bear..hahahhaha..

azzamoro said...

sob sob.. airyll pandai A & B je.. huhu

mummy_adam said...

sama lah, selalu berebut ngan adam tp skrg i dh download sume lagu2 dia tu n boley play kat media player jer.. senang sket.. xyah rebut2 dah..haha

MeL MikaiL said...

pandainye aira!

mzrh said...

haha.. barney never fails to amuse kids kan... comel betul la berebut dgn aira sebab dia nak tgk barney... takpe la eina, sing along je dgn barney tu... mesti jadi happy macam barney jugak nnt. *bercakap based on pengalaman jaga anak sedara*.. hikhik...

eiNa said...

neesa: hahaa cane leh jadi aloo bear tuh ek..cute tuh.. :P

azza: rajin2 nyanyi ngn dia.. sure nnt dia ikut pnya..

ena: betul gak kan..nnt download n simpan jek..senang nak play..

Mel: Mika sure nnt nyanyi cam tu gak nnt..

Mzrh: barney mmg awesome!! ngan kte2 sekali tepengaruh.. :D

Elyn said...

caya la aira lepas ni leh ajar wafiq abc ek!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails