Wednesday, February 10, 2010

fanatik Barney!!

kronik dah ni.. memalam tido siap ngigau Barney!!!
malam marin dalam kul 1 pagi lebih arr..time biasa Aira minum susu kan..

ehh ..ehh.. aku dengaq pun dah tau dia cari susu dia..

tapi alih-alih aku dengaq dia kata BARNEY!!!!
haihh budak tecik nih mimpi ka ngigau ka mangkit tdoq dah...
kalau dah mangkit tidoq jenuh la aku..terus buat susu n pass dekat dia..tepuk2 sikit buntut tu dia pun senyap balik..

hadehh.. sampai temimpi-mimpi la penangan Barney ..
sekarang nih.. Aira dah pandai request plak lagu apa nak..
kalau dia cakap
Barney.. (dengan lemah lembut suaranya) aahh tu theme song .. barney is a dinasour..blabla..
yeayy yiyy yeayy- oh mc donald had a farm..eieioooo
ishii - (smbil buat jari spider panjat) kena nyanyi itsy bitsy spider...
klau dia clap clap tu.. sndiri tau la ..if you happy and you know it clap your hand!!
ley yuu- (sambil hugs n pulun nak kiss pipi ) - i love u.. u love me..

setakat nih mama ngan daddy jenuh ulang kaji nursery rhyme dah.. hahaha.. but IT'S FUN though... when our lil kid start to talk and sing.. wuhuuu sungguh indah rasa.. cepatnya masa berlalu...

ps: sudah ada idea utk birthday Aira 2nd year apa tema nya.. huhuu lagi 3 bulan tu..hakhakhak..

12 comments:

NeEsA said...

Eina..aku pun buat theme barney gak utk besday party hakeem hr tu..tp sbb dia laki so aku tak buat sampai ke party pack pon barney cuma beg plastik tu ja barney..hehhe
n of course dia menjerit sonok bila tgk gamba dia atas kek besday dgn barney..hahahha..nanti aku send kat hg gamba kek hakeem tu k..

mzrh said...

barney..barney..

eiNa said...

neesa: hahaha.. tu la.. aku duk plan dinosour tu la jugak nmpknya..

mazrah: cute tau dia sebut barney..ngan lembut nye baarrrneyyyy.hahaha

mummy_adam said...

sama lah.. i xlarat nk tgk kat youtube, suma dh download kat laptop suh dia pilih sendiri..hehe.. kalau dlm kete dia suh kiteorg nanyi plak..aduiii, sampai sakit mulutlah :)

-yani- said...

eina.. comeylah aira ni... :)

lin muhamad said...

semua budak kipas susah mati barney la eina..hehe

iem said...

leh geng ngan faiq,makan barney tidor barney hehe

eiNa said...

aunty yanie: macehh..(aira mmg dh pandai ckp macih tau)

lin: hehehe.. tu la kan..kecik2 dh pandai die-hard-fan.. :P

iem: tu la pasai..smpai temimpi2..

Diyana Zulkifli said...

ehehehe,carikkan costume barney la kak eina utk aira pakai time besday..:D

Aku Bukan Bidadari said...

Ayra suka citer madagascar

Salina Inzaghi said...

nnt semua guests kena pakai baju purple la nk gi party aira
xpun kena pakai tshirt tema barney hahaha

Elyn said...

i ske barney ni cumel je!! tapi wafiq seb baik la tak ske heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails