Friday, February 26, 2010

flashback... ni BUKANNNN kes dera!!


aku tengah susun2 gambar dr hp lama ke lappy nih.. sekali tebelek gambar Aira kena gigit dulu..
dulu tak berani nk tunjuk kat blog sbb masa tu mmg tengah sakit hati kan..

korang tengok la sndiri cemana teruknye kes dia kena gigit thn lepas..
 baca entry nih utk flashback~


sapu minyak..

kat siku ada bape kesan gigit tuh>?

kat pipi lagi arr..

yang kat bahu ni yang teruk skali...

pelikk.. tengah belakang pun boleh kena gigit~~

lepas peristiwa kena ggit tu,Alhamdulillah aku jumpa ngan bibik yg dulu keje ngn jiran aku tu..even dia garang
 or what so ever banyak songeh.. aku bersyukur gak  sbb aira skarang kurang sakit2...demam atau batuk..ALhamdulillah sangat2...

ps:selamat bercuti dan salam maulidurrasul untuk semua....

9 comments:

MeL MikaiL said...

o my! mmg teruk sgt kesan kena gigit tu. ishk eina mmg patut pun u marah, teruk sgt ni. klu kena kat mika i cari bdk tu suruh mika plak gigit dia balik..hehe..serious!

alyyani said...

oh teruk nye kecederaan aira tuh. ganas nye budak tu bole gigit aira. sabajela...

eiNa said...

ahahha.. masalahnya sampai kesudah saya tatau pun sapekah budah itu dan mak budak tu..konon jek pengetua kata mak budak tu nk mintak maaf..hampehh..

eiNa said...

alya,mmg ganas..sebab tu sampai skarang aira fobia ngan strangers..

Elyn said...

ya allah teruknyer!!!! no wonder la eina trauma.......

mummy_adam said...

teruk nyer.. cian aira.. ganas sungguh bebudak itu..

Lin said...

kalau kite jd kak ina..mesti kita jumpa mk dia walau dgn apa cara sekali punnnnnnnnnnnnnnnn!!cian aira.... :(

eiNa said...

elyn: huhuu.. gitu ler ghupenye kesan gigitan..


ena:mmg ganas.. i dh black list dah taska tu..not even rekemen to anyone...

lin: memang nk cari time tu.. tp nk salahkan mak budak tu tak boleh 100% sbb masa kejadian di bwah pengawasan cikgu taska..

Anonymous said...

ngeh ngeh actually i dint see any 'teruk' or 'sangat teruk' when looking at those bruises. itu macam love bite la..lebam gitu juge tapi tak sakit kan:)) tapi kesian die kena gigit..memang perasaan seorang ibu akan menjadi sangat geram melihat anak tersayang lebam begitu..anak anda sangat comel!!:)

-kid

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails