Monday, February 01, 2010

hari ni besday saya!! =)

happy birthday to me!!!



saya sudah...


dua puluhan yang teakhir.. tapi saya rasa mcm baru 25 jek.. bleh dak cam tu? usia hanyalah number.. yang penting hati dan fikiran.. chewaahh..
doa saya sentiasa di murahkan rezeki, bahagia dan sihat sentiasa..amin....


ps: kek di atas sudah selamat dimakan.. strawberry cheese cake, sungguh yummy sekali..manis2 dan masam strawberry.. thank u to my HR team..

pss:setiap tahun orang wilayah akan cuti sambut besday saya..hahaaaha..

23 comments:

nurulayuni said...

happy birthdy to ina..
ina, kalo ko rs mcm ko 25 thun aku pon mcm ko gak la kann..kire 25 thun la...hhahaha kite kan sbya..
happy birthday to mummy ina
semoga bhgia n ceria2 sllu

EnChe DMiNT said...

...happy birthday to you, muah... mama, bila nak pi jalan2 nih?... aira dah tak sabar nih... =)

alyyani said...

awk keje kat wilayah gak ke? kalau gitu, mmg best la, every yr mmg cuti. bole celebrate. tp kena husband pun cuti gak la.

cake tuh, penuh dgn strawberi. suka!

anyway, happy 28th birthday. moga bahagia bersama yang tersayang..

29 kan? ehehe.. takpe2, age is just a number yg penting jiwa maintain muda :)

mzrh said...

happy birthday eina!!!!

:D

eiNa said...

seti :mashehh... a ah kta stuck kat 25 je la eh.. :P

daddy: jum jalan2.. tempat? ikut daddy mama nak diam ja..

alya: a ah..keje KL..tp hubby keje USJ..dia pun cuti gak ari ni disamping menghabiskan cuti dengan isteri yg ngengada suh cuti..hakhakha.. yapp kek strawbery sgt sedap..cepat mkn seblum bepantang nih.. :)

mzrh: thanx dear.. =)

Anasfadilah said...

happy birthdayyy!

semoga aira cepat dapat adik..ehhh silap wish

semoga pjg umur murah rezeki dan diberkati selalu :)

p/s::selamat bercuti,saya dengki

BabyIbu said...

Happy besday kak eina..smoga panjang umo n murah rezeki..aminnnn

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

hepi besday eina..
semoga pjg ummur dan murah rezeki..

join contest nni tau aira

http://yanadzul.blogspot.com/2010/01/yanadzul-giveaway-win-aivee-emart-toy.html

eiNa said...

dilla: thanks.. ahakss... wish tu postpone untuk thn depan lagi eh.. ;P

yana: aminn....mashehh...

yanadzul: thanx... okeh.insyaallah mood aura rajin mai leh join contest nnt..:)

MeL MikaiL said...

happy bday eina! semoga pjg umur & dimurahkan rezeki, aminnn ;)

hailmi said...

hepi birhday eina..smoga dmurahkan rezki

5577 said...

happy bday eina!
semoga pjg umur & dimurahkan rezeki..
n happy2 slalu!! :)

selamat hari wilayah n bercuti juga!

Diyana Zulkifli said...

hepi besday kak eina..;)

Jiey^Mien said...

happy befday dear!!
=)

eiNa said...

Mel:amin.. thanx =)

hailmi: maseh noo... aminnn

farah: thanx to u too.. a ahh best every year bleh cuti smbut besday.. :P

donat: thanks donat.. ;)

Jiey: okeh.. tq.. =)

NeEsA said...

Hepi belated besday Eina...sorry terlambat wish...aku bz skit uruskan besday party hakeem kat JB lak..smlm aku br blk dr JB..hr ni dh start keja..
Anyway...smoga apa yg hang hajatkan Allah akan penuhi..
View pics besday hakeem @ http://mufahaphoto.fotopages.com/
hehehhe

mummy_adam said...

Happy Birthday Eina!! Semoga happy selalu :)

mummy_ayu said...

happy b'day!!

eiNa said...

Neesa: thanx.. okeh nnt aku tgk opis ni fotopages pun xleh view..slow amat.. bile arr nk pi umah hang nih?

ena: thanks..

mummy ayu: thanks..

Elyn said...

happy birthday eina!!! wah baru 29 rupenye.....

eiNa said...

Elyn: ahakss..ye baru 29.. glamour jadi kak eina sbb kwn ngan geng2 yana n azza mmg dah terlekat kak.. :P

Neesa: aku dh tgk gmbr akeem.. bestnye dpt jumpe geng2 lama.. sayang xdpt pi..nak buat cmana..xdak rezeki..nenek dmint meninggal.. nnt besday Aira hampa mai umah aku plak na...

NeEsA said...

Hehehhe..tak pa la..insyaallah kalo ada rezeki nanti besday Aira kita jumpa k..:)

lily lotus said...

happy birthday! aiyakkk..sorry lambat wish..happy2 selalu yer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails