Monday, February 22, 2010

jiran tetangga..

happy monday sume.. no monday blues okey?!
sebabnye minggu ni keje 4 hari saje.. yippie..
bulan febuari palin best thn nih...harinye sikit, keje nye sikit..cutinye banyak..gajinya awal!!
weekend kitorang agak pack ye.. sabtu bejalan sampai malam.. ahad bejalan sampai lewat petang..
nnt saya cite kami ke mana pulak okeh.. :)

hiks.. nak kepohcii jap..korang kenal x jiran tetangga korang?! saya baru perasan kawasan umah saye nih ade 2-3ketul artis ghupenyer..huhuuhu..





gambar dari google saja.. :P

ooo ya..saya jugak ada jiran blogger :P puan lily lotus..
saya update dr opis nih..x leh panjang2..kikikii..

11 comments:

mummy_adam said...

huhu.. saya kenal jiran yg glamor n kepochi jea, yg xglamor n xkepochi xkenal.. ehehehe

samalah kita, suka kepochi pagi2 isnin nie ;)

azzamoro said...

arash mohd tu dah ade anak ker kak ina..

Elyn said...

haha i tak kenal sebab mostly sini org india je ekekekek

-yani- said...

kenal lah gak
sebab depa kuat melepak
borak2 kat bwh blok huhu

mzrh said...

ermmm... yang pempuan buat peace tu sape? wah wah.. dok sana berjiran pun dengan artis. glamer you... :D

Diyana Zulkifli said...

huhu,donat dh dok 1thn dh rumah skrg ni tp cuma kenal jiran dpn umah sbbnya dia sorg ja melayu.yg lain stakat hai2,senyum2 ja..tk berani dekat..anjing2 depa byk loooo...uwaa.kiri donat india,kanan cina.aduyai,sungguh 1 malaysia kejirananku...huhu

eiNa said...

ena: ahaks.. kte kan suke kepoci2..:P

azza: belum rasenye..aritu nmpk bini dia masih slim sajek..

elyn:kekeke..1 malaysia!!

yani: kenal senang ape2 hal kte ade jiran bleh tanye..

donat: yaa.. memang 1 malaysia.. ekceli umah k,ina pun byk cina..meluat ngan anjeng..bising ..:P

mazrah: itu la elis.. mak kepada Nabila yang Aira tinggal ngn maid dia tuh..then maid dia jadi maid kte plak..heheehe

Lin said...

kak inaaaaaaaa...baru dpt bukak blog kak inaaaaaa..huwaaaaaa...lame dh tk dpt nk baca!!
yg psl bibik kurang hajau tuh ape crita? sudah berentikah dia?

eiNa said...

lin x buleh bukak dari hari tu ke? giler lama ehh.. dari bulan 12 plak tu..

lily lotus said...

huhu..yg ly tau zack kool tu jer. arash tu dok belah lorong mana? yg bront tu dok tang mana plak..hihi

mekchu said...

hehehe.. yg buat peace tu tangan nabila.. kitowang saje tak nak masuk kan gmbr nabila

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails