Thursday, February 04, 2010

tuuttt.....takkk

 (cakk la tuu...) bunyi takkk...
cheeky sungguh anak dara saya ini...
sedap di gomol..
bila di gomol gelak mengekek..
tapi yang boleh digomol mama ngan daddy saja..
orang lain sentuh pun tak mauu...sian Tok ngan Wan.. nak gomoll pun xleh...biasanya strange anxiety nih sampai umur berape yek??

Aira nih jadi fobia since kenangan silam die kene gigit tu la..
terus takut ngan orang dah.. nak nak plak skang dia duk ngan bibik n harraz jek.. kureng bersosial ngan rakan sebaya.. klau bwk p taman pun main tapi nak mama ngan daddy ade.. manje sangat..x independant gitu..










geram x tengok dia posing cam nih?! sumpah aku geram dgn ke-chicky-an dia.. ngengada tak hengat...




muka kerekk siot..siap nampak panties polka dot lagi haa... pampers kembung lak tuh..hahahaha
ade sesape wat contest baby comel lagi ke? Aira baru nak aktif contest nih..mama dh byk mase ngadap intenet...

 












mama pi dapur buat keje.. time Aira plak nk main laptop..






Ok la.. nnt mama marah Aira main laptop die plak.. bye aunty2 sume..muahh muahh...

11 comments:

Jiey^Mien said...

comel2!
da nmpk cam kakak2 dh..
=)

Mama_Aqish said...

geram2...ceksi lagi tu....tomei2...anak sumber inspirasi kan

mummy_adam said...

sama mcm adam.. kalau pegi park yg ramai2 org mesti xnak main, nak ngan Mummy & Daddy jer.. dia only nak dgn org yg dia biasa jer.. org lain sure dia xnak..

mzrh said...

eina, rambut aira yang belakang tu curly2 ke? ke ilusi optik?

aira tomei, bile mahu berjumpa ini?nak jumpe eina jugak.lama gile tk jumpe kannn...

eiNa said...

jiey: ahakss. nmpk kakak dah yer..

mama aqish: huhuu sangat inspirasi..

ena: adam pun takut ngn org gak eh.. camane ye..

mazrah: ohh..bukanlah ilusi optik aunty, itu adalah semula jadi... klu kene air rambut die cecah bahu dah.. aunty bile nk datang KL nih.. raye cina dtg KL x,,

MeL MikaiL said...

alahai igt lagi kes aira kena geget tu..mmg patutlah dia trauma ngan org lain selain mama & papa ye. comel & cheeky aira ni..

lily lotus said...

auwww..seksi u! ehh dia banyak ikut muka iena ekk..ayu jer

eiNa said...

Mel: tu la.. xkan leh lupe la kes die kene gigit tu..

lily: ehehee.. ikut muke sy eh.. sure daddy dia jeles nih.

Lin said...

waaaaaaaaaaaa..spender aira cekciii laa..buyat-buyattt githew...nnt soh mama belikan yg beyang-beyang plk ehhhh!!

Elyn said...

hehe mmg cheeky. eh aira main laptop die tak cabut ke word kat keyboard tu eina??

eiNa said...

aunty lin: yang beyang2 x nampak cekci ar...yang buyat2 gak best..ahaahaa

elyn: huhuhu maunye dak..jenuh nak tepiss..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails