Thursday, February 18, 2010

x de tajuk

mood blogging saya macam idle saje lately..
maybe sebab masih dalam keletihan..

weekend yang panjang kami balik SP.. was unplanned also..
jumaat tok masuk hospital Kulim - ICU..
balik SP meredah jammed yang amat di hari sabtu.. sampai kul 9 lebih..
esok nya Ahad visit tok.. sebak je tengok tok... =(
hari selasa pagi betolak balik KL.. petang kul 5 lebih sampai umah.. malam pi amik bibik plak..
pas tuh dalam kul 12.30 abah sms tok dah tak ada..

AL-FATIHAH untuk tok tersayang.. (tok adalah mak kepada mak saya)..

sepatutnya saya ada 2 hari compensation leave.. tapi sebab saya x balik SP..
penat dan agak miskin sengkek di tengah bulan,sekali balik mahu 300 - 400 uih...

ok lah.. saya masih mood keletihan.. nanti sambung yerk...

9 comments:

lin muhamad said...

al-fatihah wt arwah atok eina.

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

al fatihah..utk tok..
balik sp contact la yana eina

eiNa said...

lin: tq..

yana:ok.. next time balik bleh cntct yana,aritu balik pun sat jaa..

mummy_adam said...

al-fatihah.. salam takziah utk eina n family

Drama Mama said...

takziah..alfatihah buat arwah tok...

btw, come join my giveaway for a chance to win our delectable diaper cupcakes ;-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com/2010/02/join-our-diaper-cupcakes-giveaway_12.html

mzrh said...

eina, takziah ye...

aritu ada terfikir nak contact eina. tapi instinct kami ckp maybe eina balik SP. next time bole plan dulu nak jumpe eina. ;)

eiNa said...

ena: thanks..sedih gak xdpt tgk jenazah..

drama mama: thanks.. insyaallah klu rajin sya join..

mzrh: thanks.. bace blog mzrh balik Selangor..tp kte plak ade emergency, next time balik KL mai singgah umah kte tau!! =)

lily lotus said...

salam takziah...al-fatihah

PuteriSatu said...

takziah... alfatihah... teringat atok yang dah meninggal tahun 2005... sekarang bila raya...teringat kuih muih yang selalu dia buat... sedihnye....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails