Saturday, March 20, 2010

Biyyakk...

aira.. buat apa tu??

biiyaakk... (sambil duduk nonggeng depan tv;..)

aira... dah belum?!

biiyaakkk.. (sambil kerut2 muka terann..)

aira...mama busukk neh...


dahh...jommm....


nak pengsan bau biyyak aira.. :P

8 comments:

alyyani said...

nia pun sama. kalau berak mesti cakap yak then pegi ke satu ceruk bawak bantal dia lepas tu tonggeng2. hehehe..

suhida said...

jom join contest kat blog saya. :)

lin muhamad said...

hahaha....nape eina tak snap gamba aira ngah u-uh..sure muka kelat2 jek..kui3x

NeEsA said...

aku pun tak tau pasaipa la ni aku dh tak bleh tahan bau hakeem berak..sgt la busyukkk..nak pengsan jugakkk..huhu

5577 said...
This comment has been removed by the author.
5577 said...

hahahhahha..

kalau nadhrah mesti dia dok diam2 tetibe, pastu nnti dtg kat kite blk ckp dia yak..
aqilah lak skg, tetibe je dia nangis takde sbb tu mesti yak laa tu..

mummy_adam said...

kekeke.. lawak, sama cam adam :)

eiNa said...

all: hehee..lawak kan..cam ni la jadi mak2.. anak berak pun nak citer.. :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails