Wednesday, March 31, 2010

hurreyy...

My parent is here..abah ada follow up check up at PPUM, mak plak nak teman abah n tengok my sista yang akan berlepas ke Jeddah mid of April.. amey plak tengah cari keje n nak kena pegi interview , ngah plak nak ke Darul Syifa’ Bangi.. so.. bekumpul kami sekeluarga..long n lang memang  di KL-Selangor saja.. so complete.. bleh amik gambar family nih.. ehehe… bukan selalu bleh gather2 ni..biasanya kalau raya ade jek yang tak de.. kekadang turn balik umah mertua memasing..so payah nak kumpul ramai2.. nasib kami 5 beradik ni 3 di KL, 2 di SP.. yg adik aku plak kalau dpt keje area KL jadi la 4 di KL.. 1 di SP.. ..


Ps: update gumbira…Alhamdulillah, Allah permudahkan urusan saya, Insyaallah Aira dah dapat nenek baru.. Aira mesti suka sebab selalu dia main ngan abang2 ni..petang ni nak balik awal.. since mak abah ada di umah pastu nak pegi umah nenek baru Aira.. =) ..time kasih ly

7 comments:

lin muhamad said...

aira dpt nenek baru?hehehe

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

mesti sonot kan semua ahli kuarga berkumpul...leh borak macam2....aira mesti suka punyer

mummy_adam said...

wah meriah tu.. selamat bergumbira :)

Diyana Zulkifli said...

nenek baru?mak baru sapa?mrs ke mr the mint neh?

lily lotus said...

hihhii..it's ok ina :)..mak ly pun kesian kalau ayra kena hantar taska. lagipun 2 abang tu dah bagi greenlight yg sgt terang..hehhee..nanti dtglah rumah leh sembang2..

eiNa said...

lin: a ahh..nenek baru..banyak nenek aira skarang.. :)

anje: yap..dia kalau ngn cousins dia memula pun senyap gak..dh lama baru nk main..

ena: hehe.. tq..

donat: ahahaa..mau pengsan kalau mrs themint.. :P

lily: ok.. tq, skrg mak ina ada di umah..bz sket.. :) insyaallah akan ke umah ly segera..

Lin said...

ramaainye nenet airaaa!!!!untung jd aira..ramai org sayang kt die..
:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails