Friday, May 07, 2010

7 Mei 10- HAPPY 2nd BIRTHDAY AIRA!!



7 Mei 2008..
petama kali melihat duia.

7 Mei 2009 
on her 1st celebration birthday (tapi buat on 9 May 09)





7 mei 2010
aira dah 2 tahun.. happy birthday baby, (she is still baby to me..) tak mo admit yang aira dah jadi todler..Alhamdulillah , anak mama sehat,aktif, banyak akal , cengeng , pandai merajuk, kuat marah, suka nangeh.. dll..
mama doakan aira bertambah cergas, bertambah bijak, bertambah aktif, jadi anak yang dengar cakap, anak yang baik dan anak yang solehah.. amin...





ps: hari ni saya cotiii..tpi sangat busy.. jumpe ahad ni...daa!~~



13 comments:

Queens said...

Happy birthday Aira Yang Gorgeous.. sweet..comey cute.. ..semoga menjadi anak yang solehah..

Elyn said...

happy birthday aira.... i'allah ahad ni kalau takde hal kami datang!!

azzamoro said...

happy birthday aira.. cepatnyer aira dah besar. macam baru jek amek gambar kaki aira yg kecik dan merah masa aira baru lahir dulu. skang dah besar.

cepatnyer 2 tahun.

iem said...

Happy birthday Aira

LynnLyana said...

happy birthday aira...cepat nye aira dh besar..jd anak dara...lps ni boleh la tulun mama goreng2 ikan...semoga aira sentiasa sihat dn ceria slalu...muah!muah!

kinna said...

happy besday jugak..(kalo tak overdue, zulfa pon lahir 7hb gak)
jgn nakal2, jd ank solehah,k..

lily lotus said...

happy birthday lil girl yang bijak! budak kecil yg sgt pandai membawa diri..hehe..ehh ina..ayra ni mmg bijaklah mak ly kata..baru few days jaga dah mcm2 dpt catch up pasal dia..hehe

semoga happy selalu yer!

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

happy birthday aira...ahad ni aqish datang k...banyak sangat plan weekend ni...terkejo2 kami nak pi...tapi InsyaAllah akan sampai jugak nak jumpa Aira yang tomei tu

Ju@Lucky^Mummy said...

happy Birthday Aira..

Semoga jadi anak yg solehah..

Comel lah Aira ni..

churalliya said...

genap 2 thn dah kan.. mesti dah byk kali terima soalan "bila nak tambah lagi..?" betul tak? tekanan!!!!

alyyani said...

happy 2nd bday aira sayang! :)

MeL MikaiL said...

happy belated 2nd birthday Aira ;)

mummy_adam said...

Happy belated birthday Aira!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails