Tuesday, May 18, 2010

Abah..

hari ni abah ada appointment dengan PP.UM untuk angiogram..apa kebende .angiogram  tu? 
actually abah ada heart problem, diabetics and high blood preassure .. macam2 ada... satu pakej.. tapi lately abah selalu sakit dada dan pedih2 cam tu.. so sebab my sis K.Lang, blum lagi ke Jeddah, abah sya nak buat angiogram tu secepat mungkin sbb pas ni Lang dah xkeje ngn PP.UM,  kena que dan macam2 prosedur lagi.. 
so kire ni short cut la terus leh dapat date untuk angiogram ni.




Saya harap everything will be fine. Semoga semuanya selamat.. aminn... dan semoga abah bertambah sihat dan ceria selalu.. 


i luv u abah! 
ni gambar raya thn 2008, aira baru 5 bulan..






 
just recently,ni aira ngan Wan jenjalan di Mydin





Ps: saya adalah manja dengan abah saya, sampaikan saya dah besar panjang pun saya masih bermanja2 dengan abah, kak chik sayang abah!! supposed hari ni dpt special leave under cl tp sya amik esok saje.. bleh tgu kt sepital

14 comments:

Diyana Zulkifli said...

donut doakan abah kak ina akan cepat sembuh..(",)

alyyani said...

test tgk heart kat dalam kan. penah dgr procedure ni. semoga abah awak baik2 saja ye :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

iye mmg sah k.cik anak manja pak teh :) dah besar2 pun masih bgaru ngan pak teh... hekhekhek

LynnLyana said...

harap2..sumanya berjalan lancar,dipermudahkan dn selamat utk abah kak ina a.k.a atuk aira...amin.. :)

FIESYAH said...

semoga abah akak cepat sembuh...syah doakan yg terbaik tuk die :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga abah ina sihat2 ajer..amin
me pun anak manja abah jugak! teringat plak kat my abah!

churalliya said...

semoga 'abah' cpeat sembuh.. kalau ada family yg sakit, hati tu mmg tak tenteram.. insyaAllah semua dipermudahkan.. nnti aira bleh main ngan wan dia lagi

kinna said...

smoga abah kak chik cpt sembuh! shafakallahufikk..

lily lotus said...

harap semua berjalan lancar dan abah eina cepat sembuh yer :)

eiNa said...

donat: thanks.. aminn...

alya: tqvm!!

sue: ahaks.. bikin malu sajek..kehkehekehh.. :)

lynn: aminn..

eiNa said...

fiesyah: terimakasih... aminnn.. doakan2 yek!

elis: ahaks.. ko pun anak manje eh..ekekek.. aminnn2....

sue: yaps. memang hati x tenang ni.hopefully sumanya ok.. amin doakan abh ina.

kina: tq! amin..

lily: tq ly..aminn...

mummy_adam said...

semoga abah eina cepat sembuh..

Elyn said...

i'allah dengan berkat anak2.... abh u mesti sihat nanti!!

Elyn said...

ops tertinggal *doa anak2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails