Tuesday, May 25, 2010

beli susu dapat baju.


model susu mamil gold..bleh jadik duta tak cik mamil?  hehee (tapi tengah minum vitagen.. :P)


stock susu Aira untuk sebulan adalah 3 tin 1.6kg bersamaan RM 69.90 setin atau RM 71.90setin  time promosi. Tapi kalau harga biasa RM 84.90 satu tin. Biasanya promosi di carefour dan tesco saje.. giant jarang2  sangat harga promosi.. so selalunya kami akan ke carefour utk stock susu.. tapi kali ni kami ke tesco puchong sajek.. tatau plak kata susu mamil gold tengah ada gift as baju panas.. ingat dah tak de stock dah..sebab tempat susu tin dah koosonng , yang tinggal refill pack 3 in 1 tu... dan yg 1kg tu..... at last, kami tejumpa 2 tin tesorok di sebalik kotak2 refill itu.. Alhamdulillah.. rezeki Aira dapat susu dan baju panas.. . 



 nasib baik dapat 2 tin yang terakhir.. color pink fav n color yellow..sesuwaiii untuk Aira ..size ngam2 jek.. 
-

 
ps: te.sco puc.hong pada hari ahad penuh dengan warga asing!!! nyampah gilerr... dah la bauu badan sangat iyucckkss... tengik tau.. 

6 comments:

mummy_adam said...

cantik nye baju2 tu.. color tu sgt cute.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

nuha tak minum mamil gold.x dpt laa baju.hehehe

kinna said...

syoknye aira dpt bj baru..
p/s: puchong kt mn2 pon penuh foreigner la..len kali toksah p hari ahad..p hr len..huhu

churalliya said...

minum je dpt baju.. sape yg x nak.. nak jugak!!!!

lily lotus said...

uii..harga susu tu..kalau anak 5 pengsan..hihi..

Diyana Zulkifli said...

mia minum dutch lady 123,sedikit murah.tp sebulan dkt 5 tong besar..sama jala jdnye dgn kos aira..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails