Monday, May 31, 2010

bye bye lang...

ahad kami sefamily berkampung di KLIA.. misi menghantar kak lang ke airport. 
kak lang will be working di Jeddah.. 
kesian kat anisah, her youngest ,5 tahun... menangis peluk2 ibu dia tak bagi naik flight. msa hantar mula tuh ok jeek.. happy sebab main dengan spupu lain... tapi bila dah ibu dia nak boarding meraung jugak la..
cian.. tak pe nisah.. ibu pegi cari duit banyak2.. nanti ibu beli mainan kat nisah macam2 ok.. weekend mak cik bawak Aira main ngan nisah..ok, enuff emooosional!!

jum layan aira tgk aeroplane plak.. ni di anjung tinjau.


"mamaa, pane carrr.." x bnti mulut tu ..mamaa..pane nyak.. pastu taatitutitiuuu x paham.. :P

aira ngn auni.. lepak atas stage.. penat menunggu nih.. 


lama xde gambar aku sefaimly ..tapi aira plak tak tengok camera..




family kak lang.. kak lang keje di Jeddah for 2 years.. but maybe by end of this year balik cuti jap.. anyway, husband kak lang keje ngn MAS, so if derang 1 family nak gi visit di Jeddah pun shouldn't be problem. MAS bg discount ticket kat staff n immediate fmly kan.. huhuuuu..:P

semoga segalanya selamat.. selamat pegi n selamat balik.. gud luck my sis n take care!!

5 comments:

kinna said...

sedihnye berpisah ngn anak..kalo sy tak sanggup..huhu

lily lotus said...

aduhai..siannya..tapi tu lah demi tugaskan..takpe pejam celik kejap jer 2 tahun tu

eiNa said...

kina: saya pun tak sanggup woo.. tengok derang pun saya tumpang nangis apetah lagi kalau sndiri yang rasa.. huwaa!!!

lily: harap2 bebudak tuh ok la..pejam celik ni pun dah 2 hari. :) tuupp tupp esok dah 2 thn kan..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

owhh k.lang dah p ke... sedihnya....

Elyn said...

akak u pi sorang ke?? sian nyer anak2 die .... aduh i lak emo heheeh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails