Wednesday, May 05, 2010

...citer macam-macam..

citer opis, saya adalah  super duper bz..
nak bloghop di opis memang dah x sempat dah.. kalau smpat tu ada la saya bukak windows sampai 10..mana x berat i.e kan... tu pun baca sekali imbas saje.. ahaksss
nak tinggal jejak pun dh x menang jari nak menaip..

citer beday preparation,.pesiapan beday dah mula hangat ni..ekeke..petang semalam ajak mak abah bli barang2.. esok gi umah long amik barang sket.. jumaat insyaallah saya cuti
saya nak mintak maaf sesangat.. peta belum ready!!! huhuu.. esok by hook by crook saya lukis sndiri la. susah betui guna excell nk lukis peta. (sebab saya busy+saya tak pandai excell sangat..).=(
 er.. nak try amik dr google map xde landmark2 plak kan.. si daddy pun bz,kalau dak leh sy suh dia lukih jek utk sya.. ni dia asik kene kuar opis jek.memang x sempat..

citer aira..
aira pulak dah ke umah nenek ipah.. alhamdulilah dia seronot..mula2 tinggal tu, memang meraung gak la.. dah lama x kena tinggal di tempat lain.. slalu mama gi work, aira bleh duk main di umah sndiri smbil layan barney ..skang mama pegi antar di umah jiran.. bagus sebnarnye ngn dunia blogging ni kta bleh kenal jiran tetangga dan bleh tlg menolong sesama jiran.. x semua org kelumpo ni x suke idup bejiran tau.. saya kenal lily ni pun thru blog saje.. rupe2nye dia selorong jek ngn sya.. ly dh siap apdet cite aira 1st day main ngn abang..
syukur sesangat aira x nangeh.. saya siap backup mak ngan abah kat umah stand by kut  aira buat perangai..
at least dia ada abang2.. bleh main sama.. aira panggil abamm...=)

ps: ark.. got to go.. off to m.de.c cybe.rjy ..bye!~

6 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

mesti happening nanti kan...meriah besday aira...tak pe pelan2 wat k...semoga semuanyer berjalan lancar seperti yang telah dirancang

LynnLyana said...

aira..nnt husna dtg besday aira okey!! tp husna tk jadi nk celebrate came2....sbb ayah husna tk dpt nk dtg awal...

alyyani said...

dah mula terasa kehangatan pre-bday aira. moga semua berjalan lancar ye. insyaAllah..

lily lotus said...

hahaa..ye ke dia panggil abamm..ekekeke..mak ly kata senang jaga ayra..tak nangis..main jer..pastu kalau nak apa2 pandai minta..good girl..pagi tadi nangis kejap jer..bila dia dah tak nampak ina..dia diam pastu tgk tv gelak2..hahaa sabar jerlah

kinna said...

pelat mcm zulfa gak.. "ng" jd "m"..haha..
k, next wik besday zulfa plak..

eiNa said...

anje: insyaallah..amin..nnt leh kte jmpa ngn aqish.

lynn: oraite.. jnji bleh jmpa husna yang tembambambamm tu..

alya:insyaallah.amin...=)

lily: alhamdulillah.. lega dengar cam tu.. =)

kinna: ahaha.. ye ke, zulfa pun pelat eh.. lampu jadi mampu..hahaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails