Monday, May 24, 2010

Datin AIRA wannabe!!

ada gaya datin ke ustazah nih?..

hello gurls.. apa khabar korang? sorry la, ai busy  lately.. my bb plak asyik rosak saje, tak leh nak fb dr bb ai.. laptop mama ai tak kasi guna dah.. so ai bosan, ai main sorang dalam tunnel macam pix kat bawah tu.. 
u oll kalau nak join ai, datang la umah ai.. kta leh main tunnel n khemah =)

see.. ai nak update panjang2 pun mama ai ajak jalan2 plak.. mama ai ni x boleh tengok ai senang tau!byee... see u~~!!ok .. jumpe lagi u olls..


5 comments:

mummy_adam said...

alalalaa.. comel nyer, datin wannabe ek..

Diyana Zulkifli said...

hehe.segak mcm dato siti ;)

Elyn said...

hamboiii aira pun dah pakai BB ye!! kalah aunty tauuuu

kinna said...

amboi..cam mak daten..kemain dateen aira ni ek..
(pakai tudung ade jambul cm politician..)

eiNa said...

ena: melaram dengan tudung mama laa.huhuuu

donat: uish dato siti memang segak betui tuu.. ekekkee

elyn: BB same cam damia 4.90 jek..hahaaa

kina: politician [un bleh gak.. cm tok jat dah jambul tu..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails