Tuesday, May 25, 2010

jum memancing..

ini aktiviti hari ahad.. Aira baru nak main menan adiah besday dia. dari sape yek???   Aira cakap" tentiuu... " =)
memula tak tahu nak main cemana, Aira amik ngan tangan saja. Lepas  diajar dan tunjuk.. ni la hasilnya...



cubaan demi cubaan....
dapat!!! hasil tangkapan Aira...


nih muka tensi sebab tangkap jek mama refill balik kolam Aira.. ekekekeee.. best gak menan nih .. siap ngan mama ngan daddy join sekali.. bagus untuk koordinasi tangan dan menguji kesabaran! hahhaa.. mama pun sekejap dah fed up tau.. asik nak tangkap dia pusing..asik dah nak dapat dia nganga tak nak tutup mulut ikan.. last2 mama tukang amik gambar jek.. hehee

ni plak sendiri buat tower klcc.. :p dah tu siap tepuk tangan.. "pandaii.." sambil kata kata dia sendiri.. alahaii.. suke2 hati la yek Aira.. yang penting happpyy....!

6 comments:

mummy_adam said...

hahahaa.. pandai nyer dia :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

hehe tu annur yg pilih utk aira :).... geramkan klu x dpt tangkap ikan itu...

churalliya said...

sabar ek aira nih.. x snggup nak try menan pancing ni kat najmi.. dah bleh agak dia buat apa..

Lin said...

syoknye mancing eh....kusyuk sungguh. :D

eiNa said...

ena: tentiuu aunty ena.. adam pun pandai gaks..

sue: ohh yeke!pandai maryam pilih adiah.suke aira main fish.. sangat penyabar nak tangkap ikan..mama dia jek x tahan nak tunggu mulut fish tu nganga..hahaaa

sue: ahaaahaa.. najmi main remote car mesti besh..

lin: tu laa.. kusyuk sampai bekerut kening..:p

lily lotus said...

aah..comel jer bila dia sebut pandai tu. kalau abamm berjaya buat apa2 pun dia yg cakap pandai..hiks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails