Monday, May 03, 2010

melatah...

...rupanya ada orang melatah bila saya citer perihal taska aira tu yerk.. saya cerita sebagai kenangan dan simpanan saya sahaja.. saya bukan cakap aira didera.. cuba baca dan pahamkan betul2.. ayat saya MACAM DIDERA...dan BUKAN DIDERA.. so,?!
 bukan la saya kata aira didera.. whatever it is.. saya dah padam kan nama taska berkenaan.. peace all ya!!

ps:kepada tuan puan pemilik taska mahupun penjaga ataupun pengasuh, sekiranya kalian IKHLAS dalam apa jua konteks.. INsyallah rezeki kalian akan murah selalu...hurmm.. sebenarnya apapun niat hati adalah IKHLAS!

ahh..malas nak bebel panjang2..since saya dah dalam mood bagus nih.. biar pun keje banyak, bila mood ada, kena apdet jugak walaupun dah petang.

7 comments:

Diyana Zulkifli said...

opocot omak ekau!!!^^

kinna said...

ape plak ni eina? kalo tak kena, tak rase la keperitan menghantar anak kt taska ni,ye tak.. neway, biarkan si luncai terjun dgn labu2nya..(ape kes si luncai plak kt sini?)

lily lotus said...

abaikan saja..hehe..ehh ayra sgt happy main dgn abg2 kat rumah. seronok tgk dia main gelak2 masa call mak ly tadi..cuma pagi tadi jer nangis kejap..sbb maybe tgk ramai org kot..bapa ly..husband ly lagi..hehe..tapi bila tinggal mak ly dgn abang kecik sorang tu terus hip hip horrayy main..bila abg besar balik sekolah ayra pun pandai join abg tu dok ngajar2 abg kecik apa dia belajar kat sekolah..so jgn risau yer..

eiNa said...

donat: ahaks.. ingat melatah tu eh..ekekeke

kinna: besa la tu kan.. macam2 ragam sementara budak nak besaq..

lily: ye ke?! alhamdulillah.. ni pun baru balik dr lunch ni.singgah umah risau kut dia ngamok sian mak ly nak handle.. tpi lalu depan umah ly senyap jek.so should be ok la tu.. thanks ly. :)

lin said...

sabar eina,
kita dulu pun kena teruk gak..psl entry luahan tak puas ati kat taska sampai ada yg sanggup print entry tu then tjk kt owner taska..pastu siap sume pandang serong kat kita ngan sara..yg jadi mangsa anak kita.dorg ni tak paham..kita menulis disini utk luahan hati je...takde pun kita kutuk jgn anta kat taska diorg.nama pn tak sebut.tapi tu la ada gak kalangan yg rapat ngan kita(sometimes silent reader) yang talam 2 muka dengan kita.

Elyn said...

biarkan saja mulut2 org itu!!!

tun begia said...

sungguh melatah kanns, opocot

salamm,

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails