Saturday, May 22, 2010

...saya adalah...

super duper bumper busy.. seriously ok!! tak penah rasa sebusy cam nih..sampai nak sembahyang pun terrrrr kejar2.. balik pun dh tak 5.30sharp ada di umah.. kekadang telajak gak smpai ke 6.00pm, seboleh2nye saya tak nak balik lewat dari 6.00 petang.. :P

kat ofis memang dah tak sempat jenjalan ke blog kengkawan dah apatah lagi komen..busy dengan transferring staf , audit , expats thinging.. nasib request utk dapatkan astn approve..

balik ofis dah letih x hengat.. sambung plak ngan keja umah yang sentiasa menimbun  kalau ada bibik dlu bleh gak dia basuh baju n sapu kan.. ni baru anak sorang yek.. kalau daddy balik awal lega sket, kalau tak pengsan lagi makcik..

memalam ada gak try cari masa nak update n auto publish, tp tak dpat cekkk.. asal saya pegang laptop, aira smpai.. asal bukak nak update dia dtg duk atas riba.. tetekan okeh!! :P

banyak nak cite pasal aira yg sejak duk umah aunty lily ngan nenek ipah, sangat gud girl.. pepagi besemangat nak main ngan abamm.. balikk umah petang sembang ngan mama, dia plak ajar mama one,  two.. thii..four.,faif.. sambil naik tangga.. ada sekali dia nyanyi lagu ape sepatah  kata saya tak paham sambil duk buat cam main tepuk2 tangan..agaknye abam ajar main tepuk2 tu la kut ye.. ekekek..

nanti sampai masanya saya akan update pasal abah ke sepital plak.. :(

4 comments:

kinna said...

ptt le snyp sunyi..sibuk jg anak rupenya..huhu...

mummy_adam said...

dah pandai mengira ek.. good girl :)

lily lotus said...

hihi...dah jadi mcm dance club pun yer gak kat rumah tu..yg abang besar tukang cari lagu kartun kat internet..abang kecik dgn ayra tukang joget..haha..sayang betul mak ly tak reti capture video

eiNa said...

kinna: haha.. ni pun update time weekend nih,komen sempat balas malam2.. :p blog punya pasal..

ena:ahaaha..tapi mengira punn ikut mood dia..


lily: ye ker.. ahahaa.. xpe la joget pun joget la..skang kalau die dengar lagu pun joget die kat tangan jek..cam tarik flushh gituu..hahaha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails