Tuesday, May 11, 2010

selesai sudah..

Alhamdulillah selesai sudah besday aira ke 2..puas hati + penat .. bihun 3 bungkus, roti jala 3kg.. habiss licin... tu pun biasa2 jek aku buat.. xde grand pun.. :P

terima kasih tak tehingga buat mak yang betungkus lumus masak dr pagi hingga ke tengahari..
kak lang yang banyak tolong dan assistant cik bibik k.lang yang rajin.kalau bibik aku dlu cam ni sure aku jaga bebetul..hehehee...thanx jugak kat neesa yang bg puding / jelly ..
n tak lupa pada kekawan yang sudi menghadirkan diri.. =)

gambar tak banyak ye.. pasal tuan umah bz.. byk gambar tetamu x snap.. anyway thanx to kinna, dpt gak jmpa kinna yek.. rasenye kinna adalah 1st kwan blogger saya masa peknen kan aira, kinna dah pun ade 2.. :)

decoration by anak2 sedara aku.. hero2 belaka.. semua nak tiup belon.alih2 belon banyak bocor..tinggal beberape ketul saje..



aira pagi2 mood ok, main ngan sepupu sepapat dia..


kek yang cantik dan sedap.. ramai cakap sedap, aku order kt kak aishah jugak, insyallah ada rezeki bleh order lagi..

 
ngn yana babyibu . ammar sibuk nak main, tak nak begambar smpai kenepaksebaru nk begambar..
urmm.. muka aira adalah masam.. sebab baru bangun tdo.kena kejutkan plak tuh.. tu yg masam n tak mau berenggang ngan mama

menyenget aku dukung dak tecik nih.. :P

tiup lilin n potong kek.. ahha.. cam biase mama n daddy yang excited.. :P tgu aira 5 thn - 6 thn nnt baru aira celebrate n tiup bebetul yek,..

akhirnya..dpt jmpa baby husna.. semangat betul husna.. geram tgk die.. iman plak baru bangun tdo.. ayrill n amar cam biasa.. slumber n bebas bemain.. :)
sat jek pakai gaun cantik ni.. gaun ni tok aira belikan.. aira pakai jap pastu dia suh butakk.. dah rimas la tu..


bertukarr jadi macam ni baru dia selesa..

again, terima kasih pada kengkawan yang sudi hadir..geng2 X-UTM, lily, neesa, aina, jihah, anje, my couzen suhana, kak nani.kakak-kakakku.. dan adik beradik yang lain..

ps: makin banyak dolls n bear aira.. bkn main sonok dia dpt dolls tuh..

17 comments:

lily lotus said...

elok abis birthday tak sihat pulak ekk. sian dia..nak adapt new skill tu. cepat2 sembuh yer...ehh tapi tetap lasak main2 dengan abamm..hehe

lin said...

tak dpt pegi...mil dtgla weekend aritu.huhu

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

alhamdlillah semua nyer dah selamat

MeL MikaiL said...

sorry eina xdpt dtg. extended hoilday smapai ahad. xdpt jumpa aira :(

kinna said...

lm tggl blog..anak2 pon dh beso..food mmg bes, tp nk mkn kalut nk tgk anak (w/pon mak eina tlg tgkkan amani)..kek mmg serius sedap!(kt sini br nmpk wajah kek tu)alala..tomeinye aira pakai gaun..ms smp aira dah tukar uniform..

Diyana Zulkifli said...

penuhla bilik aira dgn dolls.hehe.hepi besday aira!:)

eiNa said...

lily: a ah... habis besday dpt batuk plak, jangkit dr cousins dia ade demam n batuk..

lin: xpe, next time kte jmpe eh..

mel: best nya mika jenjalan p ausie..:)

kinna: food mak masak, mesti la best.. :P , baik je amani eh..sape dukung pun die diam je.. :)

donat: aira panggil dolls2 die "tatakkk" siap sikat2 rambut dolls tuu..adehh..

iem said...

wah meriah je bufday aira..
maaf eina tak dapat pergi faiq tak sihat plak hari tu..

Salina Inzaghi said...

huhu welkam n tenkiu gak tuan rumah sbb sudi menjemput..kiranya akak wakil ex-E la hari tu ek ;)

eiNa said...

iem:k,xpe next time leh jmpe lak..

kak nani: yaps.. akak wakil ex-E la nih.. nnt2 la kte wat reunion gbs kta lak..

alyyani said...

meriah! cantik baju aira. mujur bday girl tak moody kan. kek tu mmg nmpk sedap la. aira suka barney ek? selesai majlis yg tlh dirancang kan

mummy_adam said...

cantik nyer cake, eina tempah kat mana?

NeEsA said...

tak sempat tgk aira pakai gaun..nsb baik hg sempat snap gamba dia sblm tu..hehe..tq coz menjemput aku n famili..

Marsha~ said...

meriah.... sy boleh cilok idea ni, party anak sy bulan depan.. heheh

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bestnya..sedp tgk cake..

eina kena tag.. masuk contest ye..

churalliya said...

ish, kat 'bendul' tu la aira amek gmbr ngan najmi kan.. hehehe

eiNa said...

ahaha..sue ade ke gmbr aira ngn najmi tuh?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails