Monday, May 17, 2010

wiken untuk tido..

weekend saya adalah untuk zzZZzz...semuanya gara2 makan ubat sakit pinggang anarax(relax muscle). series ubat tu high n lalok je..sampai aira ngn daddy main bola dlm umah pun aku bleh tak sedaq.. 
pas bfast, basuh baju n kemas umah..makan ubat terus zzZzzzzz.. tghari bangun siap2 pegi umah Kinna..dekat jek umah kita sebenarnya.. kalau ikut jalan belakang (tol 1.60 tuh) 10 minit dh sampai..senang sangat cari umah Kinna..  Aira yang pun baru bangun tdo mamai jek n muka masam saja..

me n kinna, with aira n zulfa.. putih gebuss si zulfa nih..

tengok...aira buat muka garang..grgrgrrrr.. siap bekerut kening tuh.. :P

ahad pun sama.. pas mkn ubat sya tdo smpai kul12.30, bgn pun sebab melodi dh mula.. pastu terus masak nasik n lauk simplesss saje.. petang kami ke putrajaya..ingat nk ke jom heboh tp tgk tv raamaaiii ya rabbii... terus gi alamanda saja bli susu aira.. 

4 comments:

kinna said...

susahnye nk amek gmbo skali ngn budak2 ni,kan?
aisey, apsal smp kerut dahi tu aira?
dh tau umah leh la dtg jenjalan len kali ye..
p/s: sy pon taktau jln blkg yg dkt tu..biasa sy lalu ikut kinrara je..atau naik kesas.blm cuba lg jln dpn psr borong..neway, thanks 4 coming..

mummy_adam said...

samalah kita, i tgh demam teruk n xlarat..rasa mcm nk bhenti keje jer

lily lotus said...

ya Allah kitorg pun plan nak pergi jom heboh..then ada member bgtau ramai gila umat..terus kensel..layan thomas cup final lagi bagus..walaupun apek china menang..hihi

eiNa said...

kina: u r welcome.. awk pun dh tau umah sya pasni bleh dtg lg.. :)

ena: bestkan kalau dpt duk umah rilek2 je.. hurmm..i.bm stress eh..huhu ni tkt ni.mana tau infuture jadi colleagues kte.

lily : ahaa..sya pun tgk badminton,tp sat je la..teror sgt cina2 tu.huhuu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails