Sunday, June 20, 2010

cekcii...

upss mama jahat..amik pics Aira tengah cekci.. ahahahaa... 
xpe.. kecik2 bleh la letak gambar berkemban yek.. 

ade yang tegoda tak tengok saye?..ekkekee..

peace..sempat lagi angkat peace ni..


ah! lambat la mama nih..pakai baju sndiri laa..

dah besar rupanya anak mama ni...duk rasa cam baby lagi.. smpai skang still panggil baby.. dia bahasa diri dia pun bibbi... rindu "baby" ker?!

 belum lagi kut.. sbb aku masih fobia kena operate.. ada plak baru ni colleague aku ada kisah "duka" peknen after c-sear even dah gap 6 tahun parut scar tu mcm nak tebukak!!! ngeri aku dengar okeh.. ingat nk p visit dia nanti2..pas tu aku share ngn korang ek.. 

7 comments:

syafirol said...

wah dah besaq anak hg.. rasa macam baru je. cepat betul masa berlalu.

comel2.. x macam mak dia.

eiNa said...

pi own: cehh ayat mu yang last..;p kut come cam mk dia..

kinna said...

censored!

Diyana Zulkifli said...

gulp.ngerinye.btui ka kak ina?dah 6 thn tp bley trbukak?donat ni..dah keluaq 2 kot tingkap..mmg risau jg terbarai perut ni bila2 masa.tawakal jekk.uhuhuhu..*takut takut takutttt...:(

Elyn said...

auwwww so cekci heeeeh

lily lotus said...

aira ni gebu betul kulit dia. hehe..mahunya tak geram

eiNa said...

kinna: tett.. jgn jual yek gmbr ni..huhuu

donat: yap..staff k.eina nih.. nk p tgk minggu ni. dia kena bedrest dh 3 mngu.. x leh begerak ke mana, duk tebaring atas katil jek. duk tunggu nk deliver cser lg 7 july nih..

lily: ahakss.. kecik2 gebus la lagi .. sok besar jgn kelam sudehh..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails