Thursday, June 03, 2010

contest kasihnya atuk

tapi Aira panggil Wan .

jeng jeng.., dah lama x join contest.. asal tingin nak join xde gambar sesuwai.. asal nak join punya buzy sedunia sampai apdet  blog merepek meraban tak hingat.. malam ni sambil jalan2 kat blog yang banyak list GA la contest la.. tejumpa contest KASIHNYA ATUK  by voices of myheart  ni. dan kengkonon rasa gambar ni paling sesuai dan cun lah dimata aku ya..

Aira ni dulu sangat takut ngan strangers temasuk wan, tok, nenek, \datuk,dan sedara mara sendiri pun dia takut..
 Tapi Alhamdulillah, bebaru ni lah dalam 3-4 bulan lepas pegi Darussyifa' kat BBB tu dia dah macam pulih semangat dan dah tak takut dengan orang lagi..
 so, Wan dengan gembiranya bleh gomoii cucu dia yang ni...
ni 1st gambar selepas Aira dah pulih semangat tuu . 
masa tu sgt hepi sbb Aira dh  tak takut orang, terus amik hp snap pics n mms dekat mysis di Kedah.
ohh lagi satu  besday Aira 07.05. dan besday Wan adalah 05.07 .. terbalikan sajer... senang ingat =)

amacam.. ada chance x? gambar diblurkan sbb wan x pakai bajuu daaa.. 

.. 

ps: terma dan syarat dah penuhi .. sesapa nak join jum cepat.. sempat lagi ni.. sampai 5 June 2010..

5 comments:

kinna said...

gud luck aira!

Ju@Lucky^Mummy said...

kontest ni kalo gambo ngan moyang nye kira x.. ?

hihihi

eiNa said...

kinna: tankiu..

jua: alamakk..ju kene tanya cik organizer.

lily lotus said...

cute! wan pun sama cute..hehe..all the best :)

ann @ hatiberbunga said...

sweetnya aira ngan wan!!

ok ye.. dah terjah n dah lulus.
good luck! ^__^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails