Sunday, June 06, 2010

dirumah saja...

weekend kami yang tak kemana.. bersisakan selsema yang masih ada.. kami membela lemak terperam saja di rumah.. pagi sabtu sesi mendobi cik kiah.. nasib baik cuaca mengizinkan.. berkali mesin aku membuat keje.. selepas satu..satu mesin.. baju., seluar.. baju aira.. sedar tak sedar dah tengahari..tergolek dog  kami rehat bergelimpangan..

wahh macam pecah rekod saja tak kemana di hari minggu..hahaa.. mana bleh tak kemana langsung nih.. kami ke Giant kinrara sajek.. bawak Aira main kat playland di situ.. jadilah kan Aira. mama nak bawak ke 1utama jauh sangat.. plus sat gi ramai2 Aira jadi jakun kaku plak..  main kat sini pun ok lah..janji Aira enjoy!!

syok tengok Aira layan menan..

Ahad pun masih terperap di rumah.. wahh sesekali terperap di rumah memang bagus.. jimat petrol! muahahaa..

7 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

bukan setakat jimat petrol, malas segalany2..

tapi kan ena, kalo ahad ddk umah, esok senin nk setart keja macm malas jer.

pernah tak rasa?

eiNa said...

oho tiara, bukan penah tak rasa.. memang selalu rasa malas nak keje di hari isnin.. ekeke..
sedap2 berehat di rumah 2 hari, esk dah nk keja plak..

mazrah said...

einaaaaaaaa!! ape pasat susah benor nak mengomen kat sini? :P

aira dah besar laaa.. nnt bebila balik s'ngor, nak jumpe la ok?

Elyn said...

amacam eina habih tak kain2 tu semua?? i nyer ade lai half sebab ahad pi wedding org... so malas dh itu time hehheheh

eiNa said...

mazrah: waa patut laa lama tak tgk kamu tinggal jejak!! rindu sama kamu..masuk blog kamu tak banyak update pun disitu.. :P ok, nnt balik selangor msg kte eh, kte gi family date okeh!

elyn: hahah..habis la elyn, siap berlipat u.. :P sbbnya ahad tu kami duk umah jek..ekekeke

churalliya said...

hahaha.. alasan terbaik mama tu x mo bwk aira gi OU.. terlekuar lidah aira main gelongsor.. kiut!!

lily lotus said...

petang semalam aira dtg main dgn abam ekk..ly tgh syok lena kat atas..haha..memula tidurkan diorang..sekali ly dah lena diorang leh gi turun main..kalau tak..dapat kita sembang2 :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails