Monday, June 21, 2010

umur 2 tahun kasut size 7?!

normal ke eh? ahaha.. sory kalau terasa tu adalah soklan tak berapa cerdik. sebab aku rasa asyik2 kena beli kasut jek kat si cik kak nih.. baru jek bulan lepas beli kasut dia crocs cap soploh hinggit size 6.. baru beberapa hari pakai dia kata "aduhh.. atett.." dah tu sementara tak pegi ke kedai lagi gasak je la dlu ketat pun ketat la.. bukan jalan kemana pun setakat 5 meter dr rumah ke rumah nenek ipah die ha.. tpi being mama kan.. selagi anak duk komplen sakit tak sanggup aku nak dengar. ..jadi pegi la kami mencari kasut atau sandal.. 

disebabkan asyik beli kasut/sandal saja.. aku rasa beli lah yang mampu di poket.. setakat jenama bubble gummers tu okeh la nih.. cantik ape.. 


 aira dia dh tau, kalau nak pi jenjalan.. pakai kasut lain. pegi main ngan umah nenek ipah kasut lain.. pandai pilih sendiri nak kasut mana nih...ni kasut feeveret jenjalan aira.


..pink lagi.. alahai.. bile nak bertukar color ni babyy..

6 comments:

Elyn said...

normal kot eina sebab wafiq belum 2 thn pun kaki dh size 8 ekekekeke.

DYLA said...

sama saiz ngan inas :)

nampak panjang kan?

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

normal la eina...la ni kaki balqis pun dah panjang...panjang meruncng tapi tak lebar...size 7 la ni...sama cam aira la...tapi susah nak carik gak...sebab kaki tak debab

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kaki anak aku kecik molek..hehehe.br saiz 5 bubble gummers tu.

eiNa said...

elyn: wah wafiq kaki lg panjang ek..

dyla: aira ssh cr kasut sbb kaki dia x lebar..

anje: ahh..same la ngn aira tu.. kaki tirus ssh nk dpt kasut

elis:size 5 byk choice.stil leh pakai size baby kan..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

yana pun byk belu bubble gummers kat bsha jugak.. selesa dia pakai :)
rasanya kena tukaq saiz 5-6 pulak pasni..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails