Monday, July 26, 2010

banci 2010

anda sudah di banci? kami sudah hari sabtu tuu...
lepas balik dari brekpes. sedang berehat-rehat di rumah, ade orang bagi salam..
jemput masuk tak nak.. lepak kat porch ajek.. sungguh berhemah..

daddy di soal-siasat aka interview.. pastu  aku plak datang join sekaki..

encik pembanci menjalankan tugas...
 
daddy menjawap soklan...

dah siap!! nak amik page belakang tak sempat..hikhikkhikk
 encik pembanci tu dah tutup buku..cover depan udah la yek..

terus encik pembanci bagi kad kuning suh lekat kat meter letrik.. waaaaah.. 
kami adalah umah pertama di PUJ 7 ni !



ps: sila beri kerjasama kepada encik pembanci kawan2..mereka menjalankan tugas..jangan jadi macam jiran cayanunalif  selang sebelah umah aku nih.. sakit hati tgk, tak bagi kerjasama langsung..pastu komplen macam2! huhh...

5 comments:

Ju@Lucky^Mummy said...

sapa itu cayanunalif.. meh aku kasik pukul dia..

hik3...

lily lotus said...

ly pun dah gak sabtu tu. tp before that diorang dah pergi yg area tadika mutiara tu..PUJ 7 gak tu kan..hehe..sebab yg banci kitorang tu kata dari early morning diorang start PUJ 7 ni..untuk lorong eina maybe eina yg 1st kot..siap ada rumah dato' tu diorang pergi siap ajak tunggu lunch..hihi

tapi mmg seronok layan banci yg seploh thn sekali ni :D

eiNa said...

jua. ahaks hentak sama cayanunalif ituee..


lily: yap..eina nye banci early morning about 9 something..tp bkn sorang pembanci jek kan situ.. ptg tu nmpk org lain plak lalu..heheee

Elyn said...

en pembanci lom dtg umah!!! tah bile die nk mai enggak tahuk ...

mummy_adam said...

xde org dtg pun lagi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails