Tuesday, July 20, 2010

berhibernasi.

salam..
agak lama tak ngapdet blog buruk aku nih..
selalu ade je masa apdet malam2 then just auto publish and schedule bila jek nak apdet..
tapi...
sekarang nak apdet pun tak dan, apatah lagi nak berauto publish..
kat umah bz cara kat umah..
kat opis tak  yah citerr la..
terlalu-lalu banyak masalah dan dugaan sekarang..


ps:lagi beberapa minggu dah nak puase, bile nak soping baju raya nih? aduhh....

6 comments:

Diyana Zulkifli said...

puasa dh bis ganti ke?hehe

eiNa said...

hikhh donat,thn lepas tak ponteng posa.. pasai cucuk birth control, tak period dkat 1thn gak..skng bru stop cucuk bru period ok blik.

Mrs.R @ Emi said...

jgn soping lmbt2..nnt xbyk size..hi3x..

Farah . 5577 said...

insyaAllah.. hrp2 eina akan lebih bahagia nnti. :D
tpm ye? farah pun ada interview jumaat ni kat tpm, company ni yg call pdhal ni apply masa bersalinkan Aqilah dulu.. dh lama gile. xpelah cube je lah nasibkan.. walaupun xrancang utk keje blk..

aah cepat je rs kan, dh nak puasa dh..

lily lotus said...

now dah stop cucuk ke? bestnya tak period langsung tahun lepas. tapi takpe untuk sistem badan ekk..ly dok makan pil jer..leceh gak kekadang

e.l.i.s.s.m.i.e said...

semoga dipermudahkan semua urusan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails