Tuesday, July 13, 2010

bz dan keroja

2 month notice jadi 2 weeks notice..
banyak benda nak hand over
transferring staff, EP,recruitement ..gedebak gedebukk suma banyak lagi nak buat..semua pun aku nak kena buat..
bulan depan dah posa!
 tmpat keje baru di PJ..
waduhh.. aku dh la x familiar area2 PJ..sape keje area PJ weh..
jem dia lagu mana hebat? harap2 ok la..xpe, slow2 bleh mintak tukaq TPM balik kut..huhuu

perasaaan... bebelah bagi.. hepi sebab joiin kampeni lagi besaq dari la.. benefit lagi banyak dari la.. bleh buat housing loan.etc..insyaallah, thn dpan tecapai cecita aku nak beli umah..
cuak, sbb suma kata tmpat tu stress!! haihh..habaq mai sat mana tempat tak stress??? gomen pun stress apa..
only the way how we handle our stress..



haihh! what ever it is.. wish me LUCK!!!!!

9 comments:

mykelisaputih said...

good luck eina!!!

Farah . 5577 said...

good luck eina..! :)
insyaAllah dipermudahkan, biasalah kekdg benda baik dtg, dugaan pun dtg skali kan..

laili said...

chik... tu umah sblah dinding umah abh kosong... leh le... he..he... kl sewa... sp bg sewa... uit sewa sp cover sewa kl... ha..ha.. ok x? good luckk.. jgn nt lik mlm ckup...

mekchu said...

uishh.. tukaq keja ka? sue PJ tatau.. kalo USJ tu terror ahh.. hehehe.. good luck dgn kerja baru..

action kamen said...

apesal tah haku x dpt komen smlm. problem apetah.

ko plan nak pegi keje guna jalan apa. yg dkt pj ni kan - dkt2 dg asia jaya kan.

kalo ko dr LDP, jem yg pertama ialah ketika bottleneck kt LDP exit. jem yg kedua ialah di federal sendiri.

ada lagi jalan alternatif tp aku x sure mcm mana trafik dgn kete che bu.

anyway kalau guna unta aku boleh smpi dlm 45 minit hihihi.

keje stresSHH ke nnt kang. hmm kalo stresHHH ko ajak derang nnt pegi kat pj astaka. maen penbol. dekat je tu. jalan kaki.

kinna said...

wah..dpt keje baru ek? kt ne tu? kalo nk g pj lalu jalan puchong (jln klang lama) la..br lalu smlm..agak clear compare to ldp :)

eiNa said...

mazrah:thank u dear..

farah: tq2..ha ah.. dugaan dan rezeki..:)

ngah:sp bg sewa x dapat cover sewa di kl ni .. aku nk bli umah aku duk ni la..insyaallah..

en kamen:yaa...PJ sebelah asia jaya/menara axis katanya..weekend ni baru aku nk p servey tempat.

btw... aku harap "che tam" akan keluar secepat mungkin so that aku tak lenguh kaki time jem..

kinna: old klang road kan? kwn sy pun kate lalu ikut situ senang.. nnt sy nk usyar jln gaks..

action kamen said...

betul la yg kinna bgtau tu.

lily lotus said...

yg penting happy dgn kerja tu :)...kalau nak kira stress semua kerja pun ada..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails