Saturday, August 21, 2010

aksi di fitting room,

 korang ingat beli baju orang dewasa jek ke nak try-menerai bagai...
skang ni budak2 pun beli baju kena try dulu tau.. 
ni kes aku sendiri tak kompiden anak aku pakai size 3 thn ke 4 thn.. 2 thn mintak maaf ler yek... kepala pun dah tak muat.. padahai umur tak sampai 2 tahun 6 bulan lagi pun...
dah tak kompem size nya.. kami ke 3 beranak masuk fitting room tuh,..
sib baik mama daddy bersize kecil..lama plak tuh duk dlm fitting room tu..
mana tak nya.. semua baju pilih dulu...
dah tu baru try sekali jek masuk...

ni hah aksi budak try baju raya...


tuh ha.. tag harga pun x buang lagi... skirt adalah chumel.. aku suke skirt.. 

ookeh baby..pisss.... :P

10 comments:

myaishahhafiz said...

comelnya baju tu, memang sesuai ler dgn aira

myaishahhafiz said...
This comment has been removed by the author.
Elyn said...

hamboi cantiknyer baju siap ngan tie tu!!!!

mzrh said...

hihi..comel macam baju budak2 japang.. :D

Eina, suke la tgk rambut aira yg lentik2 tu..cute! :')

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

alalalo tomeinya aira, cam budak besar dah gaya dia :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

alalalo tomeinya aira, cam budak besar dah gaya dia :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

alalalo tomeinya aira, cam budak besar dah gaya dia :)

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

alalalo tomeinya aira, cam budak besar dah gaya dia :)

lily lotus said...

sabar jerlah tetiga muat masuk kat situ..hihi..kalau ly anak beranak kompem pecah fitting tu..dgn kecohnya lagi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tomeyner baju raye Aira..
siap peace lg tu,..
wape psg dh stock tuk raye nnti.. hihihi.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails