Tuesday, December 28, 2010

masak masing2..makan sama2...


aktiviti: lunch dengan geng kelas U7, KMK ..
date   : 26 Dec 10 = ahad, smpene cuti sekolah yang dah nak abiss..
venue : di umah Laila.. tema makan adalah potluck.. masak je apa2 yang simple dan patut..since kami2 jek kan.. xyah la nak beriya sangat..  :D

lauk-pauk di hari kejadian..

butter prawn aku kononnya..hahahaa...

tomyam seafood from chef laila...
ayam goreng versi Zerd...

eif iman insyirah... baby zerd n jepp

n Laila n Zerd.. hiksss zerd yang dah macam mak cik2..kekekeke.. 
n Laila going to be makcik2..hihiiiiiii ..jangan marah yaa.. :P


n aku yang perasan "vogehh" hahhaaa...
ye larr korang kan dah sepasang...aku baru sorang jek..so masih vogue di situ.. =P

kaum bapak dengan anak2.. 



kaum ibu dengan anak2.. :)

amirul-aira-rayyan..
aira diapit jejaka2.. seperti biasa tersipu malu anak dara i..hehehe..


ps:  lame giler x jumpe zerd. laila plak tahun lepas datang beraya di umah aku..
masa di utm pun bukan selalu lepak ngn derang sgt coz course lain2... then   bile dh memasing habis belajar lagi la lost contact... nenanti kita gath lagi yek...till then..daaa~~

2 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sedapnya makanan.apsal lain macam ajer butter prawn ko tu?? hehehehe

eiNa said...

elis: kekeke..sebenarnya bukan butter prawn pun..udang goreng kunyit jek..tp bila dh siap baru tepikir.. kalau butter prawn musstii lagi sedap kan..hahhaaa

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails