Wednesday, January 19, 2011

she is sooo...

cute...

isnt it? (sapa lagi nak puji anak sendiri kann... mata sepet idung penyet pun cute jugak di mata aku!!!)

wahh.. kagum daku!!!

Aira dah pandai baca doa makan full version...
siap dengan bismillahirrahmanirrahim...
xde bantuan dari mama ataupun daddy....

bilang satu sampai sepuluh..
tapi sepuluh dia cakap PESULUH..

ABC lintang pukang lagi la....

twinkle-twinkle pittel staa.
hau i wander you are..
up bebev haiiiii
like a mon in shaiii

ps:kalau dengan mama jangan harap nak bagi ikat rambut.. baru nak buh sepit pun tanak, ngan teacher nak pulak ikat rambut dua nih....


3 comments:

alyyani said...

banyak progress aira tuh. good girl! :)

rmazz said...

dah besaq dia...comey...

mekchu said...

aira dah pandai baca doa makan?/ wah, sgt kagum... berbeza betul anak yg pegi school ngan anak yg dok ngan bibik ni kan... good aira..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails