Monday, January 31, 2011

update terakhirku...

sebelum mencecah usia 30 tahun..
feeling 20an lagi nih, hahaa....

uhhh.. gumukkss nye i...

Alhamdulillah, 29 tahun aku dapat bernafas dibumi Allah dengan aman, sihat dan bahagia..
tima kasih kepada mak abah yang mendidik dan menjaga aku hingga berjaya ...
selama 29 tahun ni.. ALhamdulillah aku x penah sakit .. paling teruk masuk hospital pun beranak dekat Aira la.. bleh gitu? Demam, gastrik dan migrain sikit2 tu biasalah kan...
kekadang aku takut sangat kalau aku sakit... mana tau kan, dugaan dari Allah untuk hambanya.. mintak simpang.. semoga Allah kurniakan aku kesihatan yang baik2 saja.. aminn....

masa belalu cepat sangat sekarang nih, pegi keja hari isnin..sedar2 dah jumaat..
sedar2 dah nak masuk bulan ke 2 di tahun 2011...
sedar2 jugak, aku dah 30 tahun!!!

weh.. 30 tahun tu sebenarnya dah tua ker?
napa aku tak rasa macam tu pun..
ye la, bukan nak kata aku perasan muda, (walaupun sebenarnya aku mmg perasan pun.)...
tapi seriesly..aku masih rasa mcm childish.
mungkin faktor2 sekeliling kut..
ye la, dalam family aku pun, anak 2nd last... tetap feeling adik2 kepada 3 org kakak2 aku yang memang baik hati..
i luv u olll.....
 18 Aug 2007 - dihari persandingan ku...


Kerja aku sekarang pun happy sangat.. syukur.. semoga akan selamanya macam ni la..
baru 2 bulan jek pun actually. tpi aku rasa macam dah lama sangat..
dari bos besar, bos kecik, rakan2 sekerja semua helpful dan friendly..
bos besar aku pulak org penang, sembang2 borak2 rupanya penah duk SP..
n mostly rakan sekerja aku pun sebaya jek umur kiterang...memang ngam..
 one of them..anuar, time ni career fair kt uitm shah alam last week
budak ni sebenawnya kaki pembuli.. encik demin, jgn la jeles..jgn risau ... 
nnt mama kenalkan kt dady kawan2 baru mama yek..

 . dah besiap nk balik dah pun..

.. dan setakat ni feedback dr business unit lain ttg aku pun positive..ye la kan.. aku buat recruitment untuk cc yg requirement derang plak fresh grad.. sap sap suiii jek . pejam mata pun dapat ,kalau nk compare dgn travel punya requirement dlu tuh..


baru last week aku join derang main bowling..
interdepartment.. of coz team aku team recruitment aka tangan emas..
hahaaha..  yg tgn emas nya sorang jek..yg lain tangan karat.semua baling semua ke longkang..
then 11hb Feb ni plak ada dinner..

n si kecik aku ni makin hari..makin bijak.. makin mengada-ngada.. dan makin tak larat nak layan..


 Alhamdulillah..syukur .. aku dah 30 tahun ..bila dah kompem jek nanti , bleh la wat adik kan daddy!!..kekeke.. baru leh dpt matternity leave 90 hari jugak..hehehee....

ps: selamat bercuti dan selamat menyambut hari wilayah..juga.. gong xi fa chaii!!!

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wow dah masuk 30.happy birthday yer kak :p

aku mudah setawon dari ko rupanya :p

azzamoro said...

kak ina! happy birthday! :)

kinna said...

happy birthday jugakk..thn dpn saya ikut jejak 3 series..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails