Saturday, June 04, 2011

membebel sendirian...

sedar tak sedar dah pertengahan tahun 2011....
kejap je kan masa berlalu.. 
dalam 6bulan ni, dah tercapai ke azam aku ni..


apa pun aku kna start ganti posa dah ni..
ada lagi 7 hari.. elokla berpuasa di bulan Rejab..
dah bleh fikir budget untuk raya dah ni..
tahun lepas beraya dengan keta baru..maknanya raya tahun ni, insurans dan roadtax pun baru gak tuh.. kompemm dah start kena menabung untuk che tam dah..


uhh huu..sejak keja kat tempat baru yang dah tak berapa baru.. dah abeh probation pun..
Alhamdulillah sesangat..keja pun tak stress.. kengkawan pun best.. yang penting..dah start main KUTU plak dah.. kihkihhkihhh.. 
now keja aku more kpd interbiuu je and  attend unibersiti2 plak dahh... banyak kali gak aku ke U dlm masa 6 bulan nih..dari Ui.TM shah-alam, ke puncak-alam, ke u.km , ke M.MU ke.. u.M.. bile plak nak ke u-TM.. teringin benor aku nak ke tempat aku main.. bukan tempat study yek.. 

bab family planning.. insyaallah..aku pun memang dh rasa cam besedia gak ni nak menambah ahli..
cuma sesekali terasa cam..mampu ker aku?? dengan aira skang pun kekadang balik umah macam dah perang dunia ke 4 jek rasa.. masak time weekdays.. memang harusssss la tidak!! balik umah aku dah letih menempuh jemm.. weekend, time tu la nak mendobi dan membersih kan umah.. masak bila teringin saja..
sebab tu la kami kurus!! hahaa.. bleh gitu??! 




5 comments:

kinna said...

kami dah lama harung jem..dh kewl skrg..huhu..

aira nk dpt adik..zulfa ngn amani pon nak jugak! :)

lynnlyana said...

aira dh anak dara dah..boleh sgt le dpt adik tu..mama aira ni takut tk mampu nk handle rumah ke atau takut badan kembali membesar bagaikan johan??kihkihkihkih..

almaklumlah..sekarang kan mama aira tgh rampinggggg youuu!

eiNa said...

kina: insyaallah tahun depan yek..


lynn:ahahaha.. takut dedua sekali.. susah woohh nk maintain.. tp tetap salute ngn donat n azza.. :)

Diyana said...

hmm.heh.den pasrah je..^^.tk kuat semangat,donat mmg leh rebah.haha

lily lotus said...

insyaallah boleh tu iena :) ly pun feeling nak tambah lagi..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails