Sunday, July 03, 2011

craving foods...

pada satu malam... aku teringin sesangat nak makan chiken chop.. tetiba jaa..terus bukak internet gugle kat mana chiken chop yng best dan sedap tpi harga tak mahal..muahhaaa..

at last. kami ke Austin Steak House - Bandr Baru Bangi seksyen 7..
1st time here.. tengok dr luar.. not bad.. masuk dalam.. wah... cantiknye.. deco dia ala2 cowboy country plak... 

the deco.. ala-ala cowboy country plak kan.. exclusive ...


order form..



our foods.. 
mama and daddy : chiken chop
aira: mushroom soup..

abihs.. dan licin.. masa memula sampai lupa nak snap sebab terlalu laparrr...
 dan tak sabr nak makan..  hahhaa...

Aira makan mushroom soup.. siap nak hirup dari mangkuk lagi..
aiyakk.. budak ni kalau dengan sup memang tak tau malu punya..hehee


 mama and aira wearing pink stripes shirt .. its same stripe.. ;p

results: chicken chop dia Ok la untuk org yg lapar dan cravingg dengan chiken chop.. 
tapi honestly tak leh lawan chiken chop kat food court TPM.. hurmm sos black pepper dia yummehh...~~


ps: lately, aku cepat sangat craving for foods.. selalu jek teringin apa2 jek..


3 comments:

kinna said...

ehem..ehem...sudah berisi ke?? ;p

-yani- said...

aira nak jadi kakak kot..:)

Lin said...

hm...aritu nampak jugak kedai ni. tapi ktorg ke redwok tu. maybe next time kot blh try foods kt situ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails