Monday, February 28, 2011

naik rusa la pulak...


syiok aira naik merry go round ..
pusing2 sampai pening...
mama pun tumpang naik sekali la nehh..

ingat kan dia takut ke gayat ker..
ghupanya excited tak ingat..
tengah2 duk pusing nih ada la dengar sora budak nangis2..
gayat kot...
temasuk le budak belakang aira tu... 
siap turun dr kuda dia n peluk tiang.. 
hehehe..
yang penting..



AIRA SUKA....

nanti kita naik lagi naa... 

ps: lokasi IOI Puchong

Monday, February 21, 2011

car wash girl...

aktiviti hujung minggu dihabiskan dengan mencuci keta...
dibantu oleh car wash girl kecik...
besungguh-sungguh dia basuh...

sempat posing nih...

diketuai oleh daddy...


tengah syiokk-syiokk mbasuh keta.. baik punya burung sempat membuang daa....


car wash girl yang sonok dapat main air... senyum simpul...

lasst... dapat manddii mandaa... 
tu yang buat Aira seme-seme tuuu...

Thursday, February 10, 2011

dah tua pun nak celebrate gak..

. xde candle light dinner bagai..

malam before tu p makan kat tasik idaman..

1st Feb.. cuti wilayah.. selagi keja KL..selagi tu dapat cuti smbut besday.. =P

siangnye pi karoke kt giant sri kembangan sejam.

nyanyi tipu-tipu...
nyanyi betul-betul...

kek tiga puloh tahun saya..

..
aira yang semangat nak tiup laa.nk potong kek.. dh pandai request nnt beday to you aira nak kek pinnsesss tau mama... nak kek barney..kek pinsess.. nak potong2.. huhuuu


maka..jadila orang berumur tiga pulohannn sudahhh...huhuuu.. ;)

Monday, February 07, 2011

best cuti?

aku kononnya tak nak balik kampung, tapi rasa cam sangap plak kaalau cuti panjang tak pegi memana..
plan nak ke sana sini sinunn kononnnya...
akhirnyaa.... ke Sungai Petani jugak destinasinya..ngeeehh ngehh

jam besaq..lambang kemegahan SP... megah ke? hehee.

central square.. dah 2 thn aku tak jejakinya..unbelievable..



betolak balik ari khamis.. memang jem lah.. silap tak bawak roti kalau x dah kenyang pun..hehee
then melepaskan rindu di Perlis..15 tahun aku  duduk di perlis woo..
dr kecik sampai form 3.. zaman pesekolahan yg sweet meweett suma kat perliss...
walaupun hanya seketika kat perlis tuh dalam 4-5jam, tapi dapat la lalu dan tengok signboard sekolah rendah, menengah dan ke padang besaq.....siap ke umah lama lagi..


\
abah met his old friend.. 


balik ke KL.. kami betolak sebelum subuh di hari ahad, pukul 5 pagi dah kuar umah.. so selamat dari jem..

nak update panjang2 tpi tunggu mood dulu lah.. celebrate besday 03 tahun pun still pending nih.. malas kalu save dlm draft jek la..

Tuesday, February 01, 2011

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails