Saturday, March 19, 2011

bila lama x demam...

3 hari aku mc...
memula semangat gi opis..
ingat demam biasa jek..
sekali x tahan sgt pegi klinik cek bp..
low bp lagik.. 100/60
dah lama aku xdemam 
kali ni demam siap pacake cirrr birrrr...
memang lembik la jugak..
tu yang kempunan bubur nasi mak masak, bubur nasik kak lang kak long suma ngidam tuh..
dapat bubur nasi mekdi mana sama.. dgn beminyak n masam bau dia.
erkkhh...

hasil ubatan ..

cepat la baik.. =(

ps: terkilan x dapat ke majlis perkahwinan rumiza..  anyway, selamat pengantin baru rumie... semoga bahagia ke akhir hayat..

Saturday, March 12, 2011

makin lama.

makin malas nak update..
makin tak de idea..
makin bosan..

jalan2 bw.. macam2 ragam blogger sekarang..
macam2 jugak blog shopping aku menyinggah..
hari sabtu kan..dh tak p jejalan window soping kat soping complex..
window soping kat blog pun jadik...

memula masuk blog yana aka babyibu yg kene angin paris masih xsihat lg..
pastu makin lama makin banyak link aku klik dan klik dan klik..
dari baju budak sampai ke baju aku..beg , handbag segala..
tetiba tingat blog lynda tunang dopwan yg duk menghitung hari nak naik pelamin 20 march nih...
best wohh sesekali window sopink dlm blog..
sume aku cakap... dadyy nak ni... dady nak purse ni..daddy nak baju ni..
daddy cakap..haa beli laa.. hakhakhakk...
last2 aku tak beli jugak..sebab aku tatauuu nak beli yg mana satu.. huhuuu

Monday, March 07, 2011

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails