Thursday, December 22, 2011

^_^

Dear Semua,

It has been a month since my last update... bukan bemaksud aku melupakan blog ni, dah 6 tahun kottt riwayat blog nih.. kalau x pun atleast seminggu sekali aku mesti update jugak walaupun yang bacanya hanya seketul dua ketul kengkawan... anyway.. terima kasih sebab masih sudi singgah ke kisah blog aku yang tak seberapa nih.. ( wahh emo la plak.. )


Update kisah aku....
So far kehidupan aku Alhamdulillah, dan sempena di hujung tahun ni kalau nak recap balik segala azam berazam tahun2 lalu tuh.. hurmm tah laaa.. mcm banyak je yang tak berapa nak tercapai...  azam yang terbesar ofcoz nak ada umah sendiri.. tpi kriteria umah yang aku nak tuh susah la nak match dengan budget aku...huhuu.. tapi xper, insyallah sabar dan teruskan mencari, ada rezeki x kemana pun.. =)
kerje? so far so good... xde dah stress yg tah apa2.. nak stress pun bab keja.. balik umah dah rileks.. cuma pejalanan tu agak meletihkan.. but as long as im happy , so aku tak kisah sangat..
mabuk2... Alhamdulillah dah xde sangat muntah2.. muka pun dah berisi sikit.. selera makan pun dah ON yek... teringin segala ... nak cucuq jagung la.. nak laksam la.. dan yang sebenaqnya nak makan masakan maakkkkk..huhuu... x sabaq nak balik kampung eh...

Update kisah Aira Irdina
Aira next year will be 4 years.. dh lama free diapers.. n sekarang tgh train (ala-ala orentasi) nk ke Tadika for 4 years old.. since Taska dia ada cawangan untuk tadika jugak.. so aku take option untuk ke DE sebab teacher2 kat taska dan tadika pun dah kenal Aira.. n derang pun tau Aira ni pemaluuuu sangat orangnye.. (macam mama dia.. lalalaaa...)  tpi baru sehari ke Tadika DE, esoknya nak ke Taska DE pulak.. hahaa pening2.. hopefully dah seminggu nanti , by the time new year dia pun dah okey nak ke Tadika... alaa.. tadika pun bukan yang betul2 belajar mcm budak 5-6 tahun tuh.. still yang belajar 3 jam.. tdo n bangun petang ade colour2 or belajar lagi about 1 hour.. so tak stress sangat kottt....
dan sangat excited nak jadi kakak.. hari2 balik keje.. dia nak kiss perut aku n tanya bila adik nak kuar.. adik kecik saja.. bila adik nak kuar.. duk ulang je soklan2 yang sama....

Update kisah adik..
now dah 15++ weeks .. dan buat pertama kalinya aku pegi check up kat klinik kerajaan yerk..
but still ade check up kat klinik biasa ..  stand by sebab kalau nk besalin hosp. kerajaan kena la ada buku pink yek.. masa register 1st time .. nurse tanye gak.. anak pertama ke.. sbb aku cakap 1st time buat buku pink.. tpi segala temuduga dan layanan nurse di kkm setakat ni memuaskan hati dan mesra pelanggan... walaupun kena menunggu lama... dan manusia adalah ramai.. OK la kan.. untuk kemudian hari ..


tetiba.. mood malas sudah mari.. malas nak upload apa2 pics dan malas nak sambung mengarang!!!
ok , till then... happy new year in advance all... =P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails